Αθλητισμός

ΠΑΟΚΑΡΑ μόνο εσύ! Η νίκη στην Φρανκούρτη του έδωσε κι άλλη πρωτιά [vid]

ΠΑΟΚΑΡΑ μόνο εσύ! Η νίκη στην Φρανκούρτη του έδωσε κι άλλη πρωτιά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365460] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΠΑΟΚ,

Οι νίκες και οι προκρίσεις έδωσαν κι άλλη κορυφή

Η νέα νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στη Γερμανία απέναντι στην Αιντραχτ Φρανκφούρτης, έκανε τον Δικέφαλο να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα οικονομικά οφέλη από το Conference League τη φετινή σεζόν.

Με τη συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών, ο ΠΑΟΚ ήταν στην τέταρτη θέση σε επίπεδο εσόδων, όπως αυτά προκύπτουν από τα χρήματα που δίνει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, και στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων. Στην πρώτη θέση βρισκόταν η Βικτόρια Πλζεν με 7,6 εκ. Ευρώ, και ακολουθούσε η Μπριζ με 6,9 εκ. Ευρώ. Τρίτη ήταν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 6,67 εκ. Ευρώ και την ακολουθούσε ο ΠΑΟΚ με 6,63 εκ. Ευρώ. Την πρώτη πεντάδα σε επίπεδο εσόδων από το Κόνφερενς Λιγκ συμπλήρωνε η Γάνδη με 6,14 εκ. Ευρώ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε στη Γερμανία, αποτέλεσμα που της εξασφάλισε την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16», κάτι που αποτυπώθηκε και σε χρήματα. Τα έσοδα του ΠΑΟΚ έφτασαν τα 7.792.866 ευρώ, χωρίς σε αυτά να υπολογίζεται το market pool (ένα ποσό λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ).

Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, ανέβηκε από την τέταρτη στην δεύτερη θέση της λίστας των ομάδων με τα περισσότερα έσοδα στη φετινή διοργάνωση.

Αν ο Δικέφαλος καταφέρει και προκριθεί στους «8», τότε τα έσοδα που αφορούν τα χρήματα που δίνει η UEFA, θα ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια Ευρώ, όπως είχε συμβεί και τη σεζόν 2021-22.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments