Αθλητισμός

Βόλος Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε ισόπαλο το ματς μετά την διακοπή [vid]

Βόλος Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε ισόπαλο το ματς μετά την διακοπή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365533] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Διεκόπη προσωρινά το Βόλος-Ολυμπιακός, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Απαράδεκτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τις αστυνομικές δυνάμεις να τινάζουν στον αέρα τον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός. Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, συνεχίστηκε για λίγα λεπτά και τελικά ολοκληρώθηκε.

Νωρίτερα, λόγω έντασης η αστυνομία έκανε και ρίψη χημικών. Δόθηκε εντολή επέμβασης από διμοιρίες των ΜΑΤ εντός του γηπέδου στην πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Παράλληλα έγινε δυσανάλογη χρήση χημικών σε σχέση με την ένταση που δημιουργήθηκε από την εμφάνιση των ΜΑΤ, πνίγοντας το γήπεδο στα δακρυγόνα.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε προφανώς και επέβαλε την διακοπή του αγώνα, ενώ από τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή κάτι χειρότερο αφού ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε στις θύρες του γηπέδου με τους χιλιάδες οπαδούς και των δύο ομάδων να προσπαθούν να βγουν από το γήπεδο για να πάρουν αέρα ήταν μεγάλος.

Σημειώνεται οτι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο ματς και τις αποφάσεις, για την αποβολή του Ρέτσου και το πέναλτι που δόθηκε, για τα ακυρωθέντα τέρματα των Μασούρα και Ελ Καμπί, αλλά και για άλλες φάσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης που όχι απλά δεν σφυρίχτηκαν, αλλά ούτε καν ελέγχθηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments