Πολιτική

Στο TikTok με καπέλο και skate ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Youth Pass [vid]

Στο TikTok με καπέλο και skate ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Youth Pass [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot tik tok kyriakosmitsotakis_,Στο Youth Pass και την πλατφόρμα που κλείνει σε λίγες ημέρες αναφέρεται το τελευταίο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο ο Πρωθυπουργός κάνει μια αναπάντεχη εμφάνιση με καπέλο

Ο πρωθυπουργός καλεί τους νέους να αξιοποιήσουν το youth pass

Στο Youth Pass και την πλατφόρμα που κλείνει σε λίγες ημέρες αναφέρεται το τελευταίο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο ο Πρωθυπουργός κάνει μια αναπάντεχη εμφάνιση με καπέλο.Στο βίντεο εμφανίζεται η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας, η οποία δίνει στον πρωθυπουργό ένα σκέιτ και ένα καπέλο.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή ως τις 5 Δεκεμβρίου. Έχουν γίνει 112.000 αιτήσεις από νέους 18-19 ετών και θα μπορούν να γίνουν άλλες 90.000 με βάση τους πόρους που έχουν διατεθεί.

«Αξιοποιήστε το για υπηρεσίες, πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών», λέει ο κ. Μητσοτάκης που κλείνει το βίντεο με ένα αστείο για τα σκέιτ.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Λίγα λόγια για το youth pass 

Ποσό 150 ευρώ θα λάβουν έως και τις 13 Δεκεμβρίου χιλιάδες νέοι δικαιούχοι του youth pass και άλλα 150 ευρώ μέχρι τα τέλη Μαΐου του ‘24: Η διαδικασία υποβολής των σχετικών αιτήσεων «τρέχει» με την προθεσμία να λήγει την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη ενίσχυση έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών, δηλαδή μεταξύ άλλων σε θέατρα, ξενοδοχεία ή και αεροπορικά εισιτήρια.

Δικαίωμα για την ενίσχυση έχουν όσοι συμπλήρωσαν τα 18 ή τα 19τους έτη, μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31 Δεκέμβρη του 2022. Η επόμενη «φουρνιά» δικαιούχων δεν θα χρειαστεί να περιμένει πολύ για τις αιτήσεις, καθώς αυτές θα γίνουν στο τέλος του α΄τριμήνου του ’24.

Συγκεκριμένα, οι δυνητικά δικαιούχοι εφεξής θα υποβάλουν αίτηση από την 1η Απριλίου μέχρι και τη 15η Μαΐου κάθε έτους (Η έναρξη της ειδικής εφαρμογής κάθε έτος δεν λαμβάνει χώρα εντός Σαββάτου, Κυριακής ή άλλης αργίας και μεταφέρεται στην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα). Η πληρωμή των δικαιούχων για το επόμενο έτος λαμβάνει χώρα αυτοδίκαια, μετά από επανέλεγχο των προϋποθέσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments