Πολιτική

Τεμπονέρας: Μένω στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει χώρος στο κόμμα για όλες τις εκφάνσεις και τα ρεύματα

Τεμπονέρας: Μένω στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει χώρος στο κόμμα για όλες τις εκφάνσεις και τα ρεύματα

Πηγή Φωτογραφίας: [365245] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τι είπε για την αποχώρηση Κασσελάκη όσο ο ίδιος μιλούσε στην Πολιτική Γραμματεία

«Δεν τίθεται θέμα» για το εάν μένω στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, επισημαίνοντας ότι το επόμενο διάστημα η προσυνεδριακή διαδικασία είναι πολύ σημαντική.

«Εκεί θα καθορίσουμε και θα προσδιορίσουμε και την αριστερή προοδευτική εναλλακτική μας ταυτότητα. Και υπάρχει ο χώρος αυτός να γίνουν και οι συζητήσεις και οι επεξεργασίες και να δώσουμε στους πολίτες, αυτό που έχουν ανάγκη. Ένα εναλλακτικό κυβερνητικό σχέδιο που θα απαντά στα προβλήματα, είτε αυτά αφορούν τη φορολογία, είτε αφορούν το ασφαλιστικό, είτε τα ζητήματα της οικονομίας και κοινωνίας, δήλωσε στην ΕΡΤ.

Ο κ. Τεμπονέρας ρωτήθηκε και για την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη, την ώρα που ο ίδιος είχε τον λόγο στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. «Δε νομίζω ότι είναι αξιόλογο το περιστατικό. Υπήρχε μια ήπια κριτική βεβαίως, εντός των οργάνων μπορεί να κουβεντιάζουμε, μπορεί να συμφωνούμε, μπορεί να διαφωνούμε. Είναι κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο και είναι στοιχείο και δημοκρατίας και πλουραλισμού και πολυσυλλεκτικότητα για ένα μεγάλο κυβερνητικό κόμμα», σημείωσε.

Παράλληλα, παρέπεμψε στο συνέδριο, υπενθυμίζοντας ότι η διεξαγωγή του στα τέλη Φεβρουαρίου αποτελεί απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής. Οι σύνεδροι καλούνται να συζητήσουν θέματα προγραμματικά, ιδεολογικά και να κάνουν τις απαραίτητες συνθέσεις που χρειάζεται ο χώρος «για να μπορέσουμε να πάμε στην επόμενη μέρα. Αυτή η εσωκομματική συζήτηση νομίζω ότι κάπου πρέπει να τελειώσει. Από κει και πέρα έχουμε προβλήματα πραγματικά, τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments