Αθλητισμός

ΑΕΚ ΑΡΗΣ: Νέα προβλήματα – Με γεμάτο απουσιολόγιο ο Αλμέιδα [vid]

ΑΕΚ ΑΡΗΣ: Νέα προβλήματα – Με γεμάτο απουσιολόγιο ο Αλμέιδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Με αρκετά προβλήματα σε ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ που είδε και τον Τομ Φαν Βέερτ να τίθεται εκτός με ενοχλήσεις. Δεν έβγαλε αποστολή ο Ματίας Αλμέιδα.

Με αρκετά προβλήματα σε ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ

Με αρκετά προβλήματα σε ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ που είδε και τον Τομ Φαν Βέερτ να τίθεται εκτός με ενοχλήσεις. Δεν έβγαλε αποστολή ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου θέλει ακόμη μία νίκη για να παραμείνει σε απόσταση… βολής από τον Παναθηναϊκό που είναι στην κορυφή. Η Ένωση έχει αφήσει πλέον πίσω της την ήττα από την Μπράιτον καθώς ξέρει πως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα απουσιών, με τελευταίο αυτό του Τομ Φαν Βέερτ που έχει ενοχλήσεις. Επίσης δεν υπολογίζεται ο Στάνκοβιτς που τραυματίστηκε με την Μπράιτον, ο τιμωρημένος Κάλενς, ο Γαλανόπουλος που αναρρώνει από ίωση αλλά και οι Λιβάι Γκαρσία, Γιόνσον που δεν έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους.

O Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του. Αναμένεται πάντως να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα αν και στη μεσαία γραμμή οι επιλογές του είναι περιορισμένες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments