Αθλητισμός

CNN Portugal: “Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό”

CNN Portugal: “Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό”

Πηγή Φωτογραφίας: Adiós celeste a Carlos Carvalhal R. G / J. L. / A.V./ M. G. B.

Σύμφωνα με το CNN Portugal, ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναλαμβάνει τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τις αποφάσεις για την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων να αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι αυτή μετά την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τον Βόλο (3/12, 16:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για την 13η αγωνιστική Stoiximan Super League.

Ο 42χρονος προπονητής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, πληρώνοντας τη συντριβή από τη Φράιμπουργκ, αλλά και τα τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ στο “Καραϊσκάκης”.

Σύμφωνα με το CNN Portugal, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ισπανού με το δημοσίευμα να αναφέρει πως: “αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού”.

Πράγματι το όνομα του Κάρλος Καρβαλιάλ έχει πέσει στο τραπέζι μαζί με αυτό του Νούνο Εσπίριτο Σάντος. Ο 57χρονος προπονητής είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το σύντομο πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης το 2008.

Εν συνεχεία δούλεψε σε ουκ ολίγους συλλόγους με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Σπόρτινγκ, την Μπεσίκτας, την Μπασάκσεχιρ, τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τη Σουόνσι και την Μπράγκα.

Τελευταίος του χρονικά σταθμός η Θέλτα, την οποία ανέλαβε τον περσινό Νοέμβριο και την καθοδήγησε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας ρεκόρ 10-8-11 σε 29 αγώνες.

ΠΗΓΗ – SPORTS24.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments