Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Με φοβερό Κωνσταντέλια πετάει προς την κορυφή [vid]

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Με φοβερό Κωνσταντέλια πετάει προς την κορυφή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365564] SUPER LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, επικράτησε 3-0 της Λαμίας στην Τούμπα με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να έχει γκολ και ασίστ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε τρομερή κατάσταση και το έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι. Αυτή τη φορά για τη Super League, καθώς επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο γήπεδο της Τούμπας, σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική.

Γιάννης Κωνσταντέλιας (21′), Ράφα Σοάρες (43′) και Ζόαν Σάστρε (57′) σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, που προσπέρασε τον Ολυμπιακό, βρέθηκε στη δεύτερη θέση (περιμένοντας και το ματς ΑΕΚ-Αρης) και διατηρήθηκε στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Το οποίο ήρθε στο 21′. Ο Τσιγγάρας έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Κωνσταντέλια που με σουτ άνοιξε το σκορ. Η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει, αλλά χωρίς επιτυχία την εστία του Κοτάρσκι, με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο γκολ στο 43′.

Ο Σβαμπ έκανε την ενέργεια από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Τζανδάρη και στρώθηκε στον Ράφα Σοάρες για το 2-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (83′ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76′ Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (70′ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας (83′ Τζίμας), Τόμας (70′ Σαμάτα).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (59′ Μάλτσι), Τζανδάρης, Mαρτίνεθ (60′ Τόσιτς), Τσιλούλης (85′ Τσιλιανίδης), Καρλίτος (72′ Λόνγκο).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments