Ελλάδα

Έρρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο δάχτυλο της

Έρρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο δάχτυλο της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ @errika_prezerakou

Έρρικα Πρεζεράκου: «Είμαι σε δικαστική διαμάχη με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος»

Με έναν ιδίαιτερα συμβολικό τρόπο τίμησε η Έρρικα Πρεζεράκου την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία την Κυριακή καθώς η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία της με το ακρωτηριασμένο δάχτυλό της στο δεξί χέρι μετά το ατύχημα που είχε το 2020 όταν χτυπήθηκε από σκάφος.

View this post on Instagram

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou)

«Ήθελα τόσα να γράψω .. όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε …» γράφει, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Έρρικα Πρεζεράκου προκειμένου να εξηγήσει την απόφασή της αυτή.

«Συγχωρατε με αν κάνω λάθος … μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν η απέκτησαν αναπηρία .. αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε η να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό .. που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα .. Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιολουστα μου πλάσματα .. Δεν ξερω αν σας είπα σήμερα ποσό πολύ σας αγαπω;» συμπλήρωσε στην ανάρτησή της η Έρρικα Πρεζεράκου.

Το ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου σημειώθηκε στις 7 Αυγούστου του 2020 ενώ ήταν σε διακοπές στην Κύθνο.

«Ήξερα όταν άκουσα τον ήχο, ότι μπορεί να μην καταφέρω να ζήσω. Την ώρα που έπεσα στο νερό, έκανα κωλοτούμπες οπότε δεν ήξερα που βρίσκομαι. Αν δεν ήταν το χέρι μου πιο ψηλά κ ήταν τα μαλλιά μου, δεν θα μιλούσαμε τώρα. Άκουσα τον ήχο και δεν ήξερα που με είχε χτυπήσει η προπέλα. Την ώρα που βγήκα κι είδα το χέρι μου, είναι αυτό το ένστικτο επιβίωσης που έχουμε όλοι, κι άρχισα να κολυμπώ κι έλεγα το χέρι μου θα το φτιάξουν στο νοσοκομείο και θα είμαι καλά. Αυτό με έσωσε» είχε πει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Περιγράφοντας τότε τις σκέψεις της είχε εξομολογηθεί ότι φοβήθηκε πως θα χάσει το χέρι της: «Έχασα σχεδόν το μισό μου αίμα. Άκουσα στο ελικόπτερο που έλεγαν θα σου κόψουμε το χέρι από τον ώμο. Είχα χάσει τόσο αίμα, που το χέρι κινδύνευε να κοπεί ολόκληρο. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που ζω. Πιο πολύ με ζόρισε η συμπεριφορά του οδηγού, ο οποίος ούτε ήρθε καν μαζί μου επάνω. Έλεγε ψέματα κι ήταν σοκαριστικό σε ανθρώπινο κομμάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments