Lifestyle

«Hello I m Konstantinos from Greece…» – Το μήνυμα του Βασάλου στην Dua Lipa μετά τον χωρισμό της

«Hello I m Konstantinos from Greece…» – Το μήνυμα του Βασάλου στην Dua Lipa μετά τον χωρισμό της

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Τίτλοι τέλους για την σχέση της Dua Lipa με τον Romain Gavras. H αιτία του χωρισμού και ο ενθουσιασμός του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η Dua Lipa φέρεται να είναι single εδώ και λίγες ημέρες καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου χώρισε με τον σύντροφό της, Romain Gavras μετά από 8 μήνες.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Οι φήμες για τη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν τον Μάρτιο, καθώς οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Λίγο αργότερα τον Μάιο, η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Καννών.Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun το ζευγάρι έχει τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους καθώς η νεαρής τραγουδίστρια θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα της αυτήν την περίοδο, ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου άλμπουμ της. Τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο σκηνοθέτης θεωρούσε την Dua Lipa εργασιομανή αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να χαλαρώσει ρυθμούς για τίποτα και για κανέναν.

Ο ενθουσιασμός του Κωνσταντίνου Βασάλου για το χωρισμό Dua Lipa-Romain Gavras

Τη χαρά του για τον χωρισμό της pop star, Dua Lipa θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής (03.12) ο Κωνσταντίνος Βασάλος.Ο γνωστός γυμναστής τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην τραγουδίστρια στην οποία μάλιστα είχε στείλει και μήνυμα στο Instagram.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι φίλοι του Κωνσταντίνου Βασάλου έφτιαξαν πρόσφατα μια εντυπωσιακή τούρτα αλά Dua Lipa την οποία και του χάρισαν για τα γενέθλιά του.

«Χώρισε η Dua Lipa μετά από 8 μήνες. Καλά, σίγουρα με θέλει τώρα», είπε ο Βασάλος οn air κάνοντας τους πάντες το πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια.

Ο Romain Gavras είναι Γάλλος σκηνοθέτης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Ο 42χρονος έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και έχει συνεργαστεί με αρκετά κορυφαία ονόματα της μεγάλης οθόνης. Η Dua Lipa ήταν single μετά τον χωρισμό με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Anwar Hadid, στα τέλη του 2021. Από την άλλη, ο Romain Gavras έβγαινε με την τραγουδίστρια Rita Ora για έξι μήνες πριν χωρίσουν τον Μάρτιο του 2021.Oι δύο τραγουδίστριες είχαν κάποτε καλή σχέση ωστόσο πλέον έχουν απομακρυνθεί, καθώς πιστεύεται ότι η συνεργασία της Dua Lipa με τον πρώην της Rita Ora, Calvin Harris ήταν η αφορμή για τον τσακωμό τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments