Πολιτική

Άδωνις: Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο λύνει πάνω από 100 θέματα

Άδωνις: Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο λύνει πάνω από 100 θέματα

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Bluesky, Στον πολυσχιδή χαρακτήρα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου επιμένει ιδιαίτερα, σε αποψινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Καλή επιτυχία στη Νέα Αριστερά»

Στον πολυσχιδή χαρακτήρα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου επιμένει ιδιαίτερα, σε αποψινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τονίζει πως είναι πολύ υπερήφανος για τις διατάξεις του νομοσχεδίου, λέγοντας πως «το ασφαλιστικό αντιμετωπίζει και επιλύει πάνω από 100 θέματα».

«Επί παραδείγματι», συνεχίζει ο Α. Γεωργιάδης, «οι δικαιούχοι συντάξεων αναπηρίας θα μπορούν να εργαστούν αν το επιθυμούν, χωρίς να χάνουν την αναπηρική σύνταξη. Έτσι θα μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά τους και να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο πρόκειται να κατατεθεί και να έρθει στη Βουλή στις 6 Δεκεμβρίου. Θα ακολουθήσει το στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης και το σχέδιο νόμου θα ψηφιστεί πριν από το τέλος του έτους και πριν από τις εορτές».

Ερωτώμενος για το νέο σχηματισμό που ανακοίνωσε απόψε την ονομασία του και βασικές πολιτικές θέσεις του, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απαντά: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε αυτό το νέο πολιτικό εγχείρημα, την Νέα Αριστερά, που έκανε την επίσημη εμφάνισή του σήμερα. Οφείλω να πω πως με αρκετά από τα μέλη του κόμματος έχω τσακωθεί κατά το παρελθόν. Πρέπει όμως να προσθέσω ότι είναι κανονικοί πολιτικοί αντίπαλοί μου. Και αυτό είναι κάτι που το σέβομαι.

«Ακόμη», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «έχω πολύ καλή γνώμη για τον κύριο Αλέξη Χαρίτση. Οι πολιτικές διαφορές μου μαζί του είναι δεδομένες και είναι σημαντικές, αλλά δε μπορώ παρά να αναφέρω ότι τον σέβομαι. Είναι κόσμιος και υπήρξε ένας πολύ εργατικός αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης. Είναι πραγματικά ένας πολιτικός άξιος σεβασμού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments