Αθλητισμός

Μέσω του δικηγόρου του εκπροσωπήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Άρειο Πάγο [vid]

Μέσω του δικηγόρου του εκπροσωπήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Άρειο Πάγο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Τρίτης (5/12) ώστε να ενημερωθεί από τον ίδιο αναφορικά με την καταγγελία των Ερυθρολεύκων έπειτα τον αγώνα με τον Βόλο, όπου έκαναν μεταξύ άλλων λόγο για "εγκληματική οργάνωση" στο ποδόσφαιρο.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Τρίτης (5/12) ώστε να ενημερωθεί από τον ίδιο αναφορικά με την καταγγελία των Ερυθρολεύκων έπειτα τον αγώνα με τον Βόλο, όπου έκαναν μεταξύ άλλων λόγο για “εγκληματική οργάνωση” στο ποδόσφαιρο.

Από χθες είχε γίνει γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν επρόκειτο να παραστεί ο ίδιος ενώπιον της εισαγγελέως, θεωρώντας πως… η κλήση ήρθε με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων. Όπως κι έγινε!

Αντί του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, στο γραφείο  του ανώτατου Αθλητικού Εισαγγελέα προσήλθε ο συνήγορός του, Βασίλης Δημακόπουλος, όπως αναφέρει το blog “dikografies”.

Η Εισαγγελέας  Αρείου Πάγου είχε καλέσει τον κ. Μαρινάκη, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments