Αθλητισμός

Παναιτωλικός: Επικράτησε 3-2 της Athens Kallithea στο πρώτο μεταξύ τους ματς

Παναιτωλικός: Επικράτησε 3-2 της Athens Kallithea στο πρώτο μεταξύ τους ματς

Πηγή Φωτογραφίας: [365592] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-2 της Athens Kallithea
Ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-2 της Athens Kallithea στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με ανατροπή και γκολ του Καρέλη στην εκπνοή!

Ο Παναιτωλικός τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Καλλιθέα και χρειάστηκε να επιστρέψει από το 0-2, για να επικρατήσει τελικά 3-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας! Μουστακόπουλος (21′) και Ματίγια (50′) οι σκόρερ της ΚαλλιθέαςΜαυρίας (62΄), Τορεχόν (88′) και Καρέλης (90+1′) υπέγραψαν την ανατροπή των Αγρινιωτών.

Το ματς στο πρώτο μέρος άνηκε εξ’ ολοκλήρου στην Καλλιθέα, καθώς η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρήκε πρώτη δίκτυα στο 21′! Ο Ματιγια εκτέλεσε φάουλ με πάσα, για τον Μουστακόπουλο κι εκείνος με όμορφο σουτ έξω απ’ την περιοχή σκόραρε για το 1-0. Μάλιστα η ομάδας της Αθήνας πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 50′ και πάλι από στατική φάση και συγκεκριμένα από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Ματίγια έξω από την περιοχή, εκείνος έπιασε εξαίσιο πλασέ και σκόραρε για το 2-0.

Η συνέχεια βάφτηκε κίτρινη και μπλε, καθώς η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προχώρησε σε αντεπίθεση και σκόραρε τρις για να πάρει το προβάδισμα και τη νίκη. Αρχικά στο 62′ από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μαυρία μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 1-2. Στο 88′ μετά από σέντρα του Μαυρία ο Τορεχόν έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε και σκόραρε για το 2-2! Ο Παναιτωλικός άσκησε πίεση και έφτασε στη νίκη με το γκολ του Καρέλη στο 90+1! Ο Ντουάρτε σούταρε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Καρέλης με προβολή σκόραρε για το 3-2 και έδωσε τέλος σ’ ένα πολύ όμορφο ματς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Μ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76’ Λιάβας), Μαυρίας, Τορεχόν, Μπουζούκης (57’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (64’ Μπελεβώνης), Ξενιτίδης (46’ Φ. Ντουάρτε), Ντίας (46’ Καρέλης), Ζοάο Πέδρο

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Γουές, Μεχίας, Βλάχος, Μανθάτης (86’ Ρομαό), Σίλβα (76’ Μπουλούλης), Ματίγια (61’ Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης (76’ Λουκίνας), Ντεμέτριους (86’ Ποζατζίδης), Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος

Πηγή: novasports.gr//Βασίλης Κωνσταντόπουλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments