Ελλάδα

Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης – Πήγε για καφέ μετά το έγκλημα – Τι είπε σε φίλο του

Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης – Πήγε για καφέ μετά το έγκλημα – Τι είπε σε φίλο του

Πηγή Φωτογραφίας: Chiospen.gr

Οταν χθες πολύ νωρίς το πρωί η 43χρονη έβαλε σε ταξί τον γιο της για να μεταβεί στο σχολείο του και ήξερε ότι ήταν μόνη στο σπίτι, ο 71χρονος μπήκε μέσα και τη δολοφόνησε με δύο σφαίρες, σε κοιλιά και θώρακα.

Αμετανόητος, κυνικός, προκλητικός. Ο 71χρονος γυναικοκτόνος δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για το παραμικρό, την ώρα που τα στοιχεία δείχνουν ότι είχε σχεδιάσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια του εγκλήματος που συγκλόνισε την Σαλαμίνα αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Ο δολοφόνος της Γεωργίας, υποστηρίζοντας ότι είχε νέο σύντροφο και μη αποδεχόμενος τη νέα πραγματικότητα για πολλοστή φορά την σάπισε στο ξύλο την περασμένη Παρασκευή. Και δεν έδειρε μόνο την Γεωργία αλλά και τον 15χρονο γιο της ένα παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Χτύπησε τη γυναίκα τόσο που της έσπασε το πόδι. Η Γεωργία έκτοτε κυκλοφορούσε με γύψο και πι. Της πήρε το αυτοκίνητο, το κινητό και εξαφανίστηκε. Η 43χρονη την επομένη για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της επτάχρονης σχέσης κατά τη διάρκεια της οποίας είχε υποστεί σκληρή κακοποίηση, τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ την ενημέρωσαν για τις δομές για κακοποιημένες γυναίκες στην περιοχή και της εγκατέστησαν το panic button στο κινητό της. Από το Σάββατο δεν επέστρεψε στο σπίτι της αλλά βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας της. Ο δολοφόνος την εντόπισε και της έστησε καρτέρι.

Οταν χθες πολύ νωρίς το πρωί η 43χρονη έβαλε σε ταξί τον γιο της για να μεταβεί στο σχολείο του και ήξερε ότι ήταν μόνη στο σπίτι, ο 71χρονος μπήκε μέσα και τη δολοφόνησε με δύο σφαίρες, σε κοιλιά και θώρακα. Την σκέπασε στη συνέχεια με μια κουβέρτα. Φεύγοντας έσπασε το τζαμάκι για να δει αν η Γεωργία ζει.

Οι κινήσεις του στη συνέχεια επιβεβαιώνουν ακριβώς την κυνικότητά του, αλλά επιβεβαιώνουν και τα περί προμελετημένου εγκλήματος.

Ο δράστης με το αυτοκίνητο της Γεωργίας έφυγε από τη Σαλαμίνα και πήγε στο Κερατσίνι, σε μια περιοχή που σύχναζε και με την 43χρονη για να πιει τον καφέ του.

Εκεί μάλιστα εντοπίστηκε, όπως οι ίδιοι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, και το κινητό της 43χρονης, που είχε πάρει μαζί του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της. Το είχε βάλει μάλιστα να φορτίζει, ενώ εκείνος έφυγε από την καφετέρια.

Η ΕΛΑΣ κατάφερε να τον εντοπίσει πέριξ της περιοχής της καφετέριας το βράδυ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments