Διεθνή

Συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του κορονοϊού ζήτησε ο Μπόρις Τζόνσον

Συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του κορονοϊού ζήτησε ο Μπόρις Τζόνσον

Πηγή Φωτογραφίας: Alberto Pezzali | Συντελεστές: AP,Την κατάθεσή του ενώπιον της επιτροπής της δημόσιας έρευνας για την πανδημία του κορονοϊού ξεκίνησε την Τετάρτη (6/12) ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ζητώντας «συγγνώμη» από τις οικογένειες των θυμάτων.

«Είμαι βαθιά λυπημένος για την οδύνη, τις απώλειες και τον πόνο» είπε ενώπιον της επιτροπής της δημόσιας έρευνας για την πανδημία

Την κατάθεσή του ενώπιον της επιτροπής της δημόσιας έρευνας για την πανδημία του κορονοϊού ξεκίνησε την Τετάρτη (6/12) ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ζητώντας «συγγνώμη» από τις οικογένειες των θυμάτων.

«Είμαι βαθιά λυπημένος για την οδύνη, τις απώλειες και τον πόνο των θυμάτων αυτών και των οικογενειών τους», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον στην έναρξη της κατάθεσής του που αναμένεται να διαρκέσει δύο ημέρες.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας ο οποίος έχει προετοιμάσει προσεκτικά την υπεράσπισή του, διάβασε 6.000 σελίδες εγγράφων και κλείστηκε επί ώρες μαζί με τους δικηγόρους του, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times που αποκάλυψε τους βασικούς άξονες που θα ακολουθήσει καταθέτοντας στην επιτροπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments