Ελλάδα

Ρέντη: Οι αγωνιώδεις εκκλήσεις για τον τραυματία αστυνομικό – «Τον χάνουμε, τον χάνουμε…» [vid]

Ρέντη: Οι αγωνιώδεις εκκλήσεις για τον τραυματία αστυνομικό – «Τον χάνουμε, τον χάνουμε…» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στιγμές, κυριολεκτικά στη κόψη του ξυραφιού, για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη

Στιγμές, κυριολεκτικά στη κόψη του ξυραφιού, για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη

«Χάνει τις αισθήσεις του δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε». Με αυτή τη δραματική φράση ένας αστυνομικός δίνει στο κέντρο τις πρώτες πληροφορίες από τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου του των ΜΑΤ, ο οποίος δέχτηκε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδιών με χούλιγκαν, στο ματς του βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στην περιοχή του Ρέντη.

Οι εκκλήσεις μέσω ασυρμάτου των συναδέλφων του για ασθενοφόρο είναι συγκλονιστικές.

“ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΤ: Χάνει τις αισθήσεις του. Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Κώστα, μας ενημερώνει ότι σε ένα θα είναι εκεί. Αυτό μας ενημερώνουν. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΤ: Σε ένα δευτερόλεπτο να είναι ‘δω. Γ…… τον α……….”

Αστυνομικοί των ΜΑΤ ήταν εκείνοι, που του προσέφεραν τις Α’ Βοήθειες και με τη χρήση δύο τουρνικέ κατάφεραν να περιορίσουν όσο ήταν δυνατόν την αιμορραγία του. Έβλεπαν, όμως, από την αρχή ότι είχε χάσει πολύ αίμα.

“ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΤ: Τον σταθμό (ΕΚΑΒ) κέντρο, εκ νέου, τον σταθμό. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη ελήφθη Αποστόλη, ελήφθη. Πες μου λίγο για το συνάδελφο, έχουμε κάνει το τουρνικέ; ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΤ: Το τραύμα το έχουμε φτιάξει… το έχουμε φτιάξει το τουρνικέ… έχουν παρασχεθεί οι Α’ Βοήθειες, έχει χαθεί αρκετό αίμα να γνωρίζετε, γι’ αυτό και να συντομεύει ο σταθμός. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Έχει κανονικά τις αισθήσεις το ο συνάδελφος, Αποστόλη; ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΤ: Ορθόν, ορθόν ορθόν. Αυτό το ‘χουμε φτιάξει. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: 1-4 ελήφθη. Όταν έρθει η 541, επαναλαμβάνει το κέντρο κίνησε κανονικά τις δυνάμεις, τις δύο, την 541 και 535, βάλε μέσα τα άτομα και θα καλύψεις δύο εξόδους με τις διμοιρίες. Δεν θα εξέλθει κανείς απ’ το γήπεδο, αν δεν λάβεις εντολή. Το έλαβες; Και από Σικελιανού και από Αγίας Άννης. Είμαστε κατανοητοί;”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments