Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έχει βάλει στο “μάτι” 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Στεάουα Βουκουρεστίου [vid]

Ολυμπιακός: Έχει βάλει στο “μάτι” 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Στεάουα Βουκουρεστίου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα prosport αναφέρει ότι άνθρωπος των ερυθρολεύκων θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τη Κλουζ για να δει την "πρόοδο" του παίκτη

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα prosport αναφέρει ότι άνθρωπος των ερυθρολεύκων θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τη Κλουζ για να δει την "πρόοδο" του παίκτη

Η περίπτωση του Τζοσκίμ Νταβά είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ωστόσο στη Ρουμανία επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του 27χρονου Καμερουνέζου στόπερ της Στεάουα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα prosport αναφέρει ότι άνθρωπος των ερυθρολεύκων θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τη Κλουζ για να δει την “πρόοδο” του παίκτη. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να μην τον δουν καθόλου, μιας και έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Η συγκεκριμένη πηγή τονίζει ότι ο Ολυμπιακός ήταν διατεθειμένος να δώσει το καλοκαίρι 2.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι αξίωνε τέσσερα για να τον παραχωρήσει.

Το συμβόλαιο του Νταβά με την Στεάουα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως η Στεάουα έχει δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλα τρία χρόνια. Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Μπεκάλι είχε τονίσει ότι δε θέλει να “χάσει” τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο.

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Αυγουστάκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments