Αθλητισμός

Πήραν θέση οι φίλοι των Πράσινων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το σενάριο περί κεκλεισμένων των θυρών

Πήραν θέση οι φίλοι των Πράσινων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το σενάριο περί κεκλεισμένων των θυρών

Πηγή Φωτογραφίας: [365723] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Όπως και να έχει, τι ισχύει και τι όχι θα ξεκαθαρίσει οριστικά τη Δευτέρα (11/12) και από εκεί και πέρα θα καταγραφούν όσες αντιδράσεις υπάρξουν

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Basket League και οι οπαδοί του έδειξαν τι πιστεύουν για το ενδεχόμενο, όπως φημολογείται, η κυβέρνηση να ανακοινώσει τη Δευτέρα (11/12) ότι οι αγώνες από εδώ και πέρα θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού στα επεισόδια που έγιναν στου Ρέντη.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης λέει ότι τα ματς θα γίνονται, άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα, με άδειες εξέδρες και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα σενάριο που ενισχύθηκε μετά την ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου με το email που έστειλε η UEFA στους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Λίγες ώρες μετά, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειξαν την αντίθεσή τους με κάτι τέτοιο, σηκώνοντας ένα πανό με μήνυμα για την κυβέρνηση. Πανό στο οποίο έγραφαν το εξής: «Κυβέρνηση επικίνδυνη, άμοιρη ευθυνών, βρήκατε τη λύση με λουκέτα και κεκλεισμένων των θυρών».

Όπως και να έχει, τι ισχύει και τι όχι θα ξεκαθαρίσει οριστικά τη Δευτέρα (11/12) και από εκεί και πέρα θα καταγραφούν όσες αντιδράσεις υπάρξουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments