Αθλητισμός

Χωρίς φιλάθλους το Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα -Με κόσμο τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Χωρίς φιλάθλους το Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα -Με κόσμο τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [364657] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Μετά την ανακοίνωση των μέτρων για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας

Μετά την ανακοίνωση των μέτρων για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας έγινε γνωστό ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της προσεχούς Πέμπτης.

Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League και του Conference League, αντίστοιχα, με τους «πράσινους» να φιλοξενούν στη Λεωφόρο τη Μακάμπι Χάιφα και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να υποδέχεται την Ελσίνκι.

Και οι δύο ομάδες θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους στα παιχνίδια τους, καθώς δεν τίθεται θέμα να γίνουν αυτοί οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Αντίθετα, χωρίς θεατές θα διεξαχθεί η εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών «για προφανείς λόγους ασφαλείας μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα».

Περαιτέρω, σε ερώτηση που του τέθηκε γιατί ειδικά το ματς του Ολυμπικαού θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Η απάντηση βρίσκεται στα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας. Για λόγους ασφαλείας προβλέπεται πλέον από την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, εξειδικευμένα μπορούμε πλέον να αποφασίζουμε κάτι τέτοιο. Είχαμε ένα τραγικό γεγονός, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μας πει ότι μετά από λίγες μέρες μπορεί να γίνει ένας αγώνας του Ολυμπιακού με την αστυνομία να φυλά απ’ έξω. Προέχει πάνω από όλα η ασφάλεια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments