Lifestyle

Καινούργιου: «Ήταν χεράκι στα μπουζούκια» – Η απάντηση της για το εάν είναι ζευγάρι η Μπάρκα και ο Φίλιππος

Καινούργιου: «Ήταν χεράκι στα μπουζούκια» – Η απάντηση της για το εάν είναι ζευγάρι η Μπάρκα και ο Φίλιππος

Πηγή Φωτογραφίας: Showbiz.cyprustimes.com

Καινούργιου: «Προτιμώ να με πάρει κάποιος τηλέφωνο να μου πει το λάθος μου, μηνύματα με ''κούπες'' δεν μου αρέσουν»

Τη δική της απάντηση έδωσε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου για τα σχόλια που αφορούν στη σημερινή της σχέση με τη Δανάη Μπάρκα, μετά την απόφαση της παρουσιάτριας του Mega να υποστηρίξει δημόσια τη Φαίη Σκορδά στη μεταξύ τους κόντρα αλλά και τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

View this post on Instagram

A post shared by Pame Danai (@pamedanai)

Το περασμένο σαββατοκύριακο, οι φήμες περί ειδυλλίου Τσαγκρίδη – Μπάρκα φούντωσαν όταν οι οι δυο τους έδωσαν μαζί το «παρών» σε θεατρική παράσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκεί βρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς ωστόσο να ανταλλάξει κουβέντα με τη Δανάη.

Λίγο νωρίτερα, ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου», παρουσίασε τον Τσαγκρίδη να έχει εμφανιστεί στα μπουζούκια χέρι – χέρι με «γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το όνομα της Δανάης. «Θέλω να σας πω ότι ο Φίλιππος γενικά κυκλοφορεί το βράδυ. Τον έχω δει εκεί που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου να κυκλοφορεί χέρι – χέρι με γνωστή παρουσιάστρια. Με άλλη παρουσιάστρια, ονόματα δεν θα πω! Είναι στην πρωινή ζώνη. Φιλάκια. Μπορεί να είναι φίλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Η Καινούργιου, από τη μεριά της, μιλώντας μέσα από την εκπομπή της το πρωινό της Δευτέρας, ξεκαθάρισε ότι έχει ενοχληθεί πολύ από τη στάση της Δανάης στην κόντρα που η ίδια είχε μερικές εβδομάδες πριν με τη Φαίη Σκορδά, ενώ υποστήριξε πως δεν θέλει να πιστέψει πως κάτι τρέχει μεταξύ της ιδίας και του Τσαγκρίδη.

Ωστόσο, δεν έδειξε να αποκλείει τίποτα…

«Tην είδα στο θέατρο χθες, από μακριά. Δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα.

View this post on Instagram

A post shared by Haris Lebi 🧿 (@harislebi)

Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρ’ τον τηλέφωνο και πες του ‘θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε’. Το να πετάς υπονοούμενα με… κούπες και τέτοια, αυτά εμένα μου κάνουν λίγο ύπουλα.

Το λέω γενικότερα. Εγώ λειτουργώ έτσι. Όταν κάποιο άνθρωποι με τους οποίους έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, σε μια άτυχη στιγμή σου -γιατί έφταιγα- σου φέρονται έτσι, δε θέλω να έχω επαφές. Αυτό», είπε και συνέχισε:

«Κι επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Ή ο Φίλιππος. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments