Πολιτική

Κασσελάκης: «Μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος ενδιέφερε τους βουλευτές που αποχώρησαν»

Κασσελάκης: «Μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος ενδιέφερε τους βουλευτές που αποχώρησαν»

Πηγή Φωτογραφίας: [365471] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να διαφυλάξω την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Αισιόδοξος για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το επόμενο διάστημα με ορόσημο και τις ευρωεκλογές, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του ενώ σημείωσε για τους αποχωρήσαντες από το κόμμα ότι «προφανώς τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος».

Σε ερώτηση για το ποιος έχει την ευθύνη για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης  απάντησε πως «εκείνοι που σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματός μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου, την οποία δεν αποδέχτηκαν ποτέ. Που εξαπέλυσαν προσβολές για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ανήκουστες ύβρεις για το πρόσωπό μου. Που παραβίασαν τον κώδικα δεοντολογίας που οι ίδιοι συνέταξαν και υπέγραψαν, παίρνοντας μαζί τους ως «προίκα» 11 έδρες που οι ψηφοφόροι είχαν χαρίσει με την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εκείνοι που ενώ ήταν οι αυτουργοί και συναυτουργοί της απολίτικης και ναρκισσιστικής διάσπασης που προκάλεσαν, προσπαθούν τώρα προσχηματικά να την ντύσουν με δήθεν πολιτικό περιεχόμενο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments