Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/12/2023 – 17/12/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/12/2023 – 17/12/2023

Πηγή Φωτογραφίας: pexels-mart-production

Η εβδομάδα ξεκινάει με το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 11/12/2023, μια όψη που γλυκαίνει το κλίμα και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για όμορφες ερωτικές συναντήσεις και αρμονική επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ Η Νέα Σελήνη στις 13/12 πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να ανανεωθείτε και να έρθετε κοντά με ανθρώπους που θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Είναι μια ευκαιρία να μιλήσετε για ταξίδια, να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας. Θα είστε τολμηροί, αποφασιστικοί και αισιόδοξοι αυτές τις ημέρες, προσέξτε όμως να μην κάνετε επιπολαιότητες και υπερβολές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Στις 15/12 το τρίγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού σας βοηθάει να εκφραστείτε πιο αληθινά μέσα στις σχέσεις σας και σας φέρνει κοντά σας ανθρώπους που θα σας δώσουν το όραμα και την πίστη που χρειάζεστε για να πάτε παρακάτω. Έχετε ανάγκη από άτομα που σας εμπνέουν, σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και σας βοηθάνε να γίνεστε όλο και καλύτεροι. Αυτές τις ημέρες λοιπόν καλείστε να είστε ανοιχτοί σε νέα δεδομένα, να πάρετε ρίσκα και να απεγκλωβιστείτε από δυσάρεστες καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 11/12, μια πολύ ευνοϊκή όψη για εσάς που σας φτιάχνει τη διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε. Γνωριμίες, συναντήσεις και συζητήσεις που θα κάνετε τώρα θα είναι ευχάριστες και θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα, επομένως μη διστάσετε να ανοιχτείτε και να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί ένα πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα πάθη, την ένταση και τη σεξουαλικότητα. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και σας βοηθάει να ρίξετε φως στα κρυμμένα κίνητρα των άλλων και να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Μη φοβηθείτε λοιπόν να κάνετε αυτή τη «βουτιά» και μη μένετε σε επιφανειακές καταστάσεις. Να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας θα είναι πολύ ισχυρή και θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε στο σωστό μονοπάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 φωτίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυτό σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες θα αποφασίσετε να κάνετε μια επανεκκίνηση στην προσωπική σας ζωή. Θα προχωρήσετε σε αλλαγές που μπορεί να θέλατε εδώ και καιρό και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μπείτε σε μια νέα σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι μια ευκαιρία να ανανεωθείτε και να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας και να θέσετε στόχους για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει αυτές τις ημέρες να είστε ρεαλιστές και προσγειωμένοι, μιας και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας και μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα μονοπάτια. Εάν λοιπόν αυτές τις ημέρες κάνετε μια νέα γνωριμία ή επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν για να ζητήσει επανασύνδεση, καλό θα είναι να μη βιαστείτε να πάρετε οριστική απόφαση. Στις 15/12 το τρίγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή και μπορεί να φέρει συναντήσεις και επαφές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η εβδομάδα αυτή σας καλωσορίζει με το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 11/12, μια όψη που ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα ή να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες και επαφές. Είναι η ιδανική στιγμή για να επικοινωνήσετε, να βγείτε ραντεβού και να εκφράσετε στους άλλους αυτά που σκέφτεστε και αυτά που νιώθετε. Ωστόσο, από τις 13/12 ο Ερμής θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του απέναντι σας, δηλαδή στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα η επικοινωνία θα βραχυκυκλώσει και μπορεί να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας ή με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Επιπλέον, είναι μια περίοδος κατά την οποία θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, θα έρθουν στην επιφάνεια ελαττώματα που αγνοούσατε και μπορεί να αλλάξετε γνώμη για ένα πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθουν στο προσκήνιο σχέσεις από το παρελθόν ή να επανέλθει ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε εκκρεμότητες. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ Η Νέα Σελήνη στις 13/12 θα είναι άκρως ερωτική για εσάς και θα σας δώσει το κίνητρο να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κυρίως να διεκδικήσετε περισσότερα μέσα στις σχέσεις σας. Θα νιώσετε ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω τις ανασφάλειες και να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και τις αληθινές σας προθέσεις στους άλλους. Το φεγγάρι αυτό σας χαρίζει δυναμισμό, αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε καινούριες ερωτικές κατακτήσεις και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανανεώσει. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού στις 15/12 μιλάει για ευχάριστες εξελίξεις ή συναντήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς. Μη διστάσετε λοιπόν αυτές τις ημέρες να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ακόμα κι αν χρειαστεί να πάρετε ρίσκα και να βγείτε για λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, μια όψη που ανεβάζει τη διάθεση και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να φλερτάρετε. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο και να εκφράσετε όσα νιώθετε. Ίσως επίσης να έχετε όμορφες συναντήσεις ή να λάβετε ευχάριστα μηνύματα. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει στο επίκεντρο θέματα που αφορούν την οικογένεια και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή στον χώρο του σπιτιού, να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με ένα πρόσωπο. Επιπλέον, η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Αιγόκερω σας καλεί να επανεξετάσετε τις ερωτικές σας σχέσεις και μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο μια κατάσταση που είχε μείνει στον πάγο. Ωστόσο, η συμμετοχή του παραπλανητικού Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και ασάφεια. Θέλει πολλή προσοχή λοιπόν αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο που μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Προσπαθήστε λοιπόν και εσείς με τη σειρά σας να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και να δείξετε ανοιχτά τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 13/12 στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι ευνοϊκή για εσάς και θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να δικτυωθείτε, να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και γενικώς να ανανεωθείτε. Ωστόσο, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Προσέξτε λοιπόν τι λέτε και πώς το λέτε στους αγαπημένους σας, γιατί μπορεί να πληγώσετε κάποιον άθελα σας. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε νοσταλγία για ένα πρόσωπο ή να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν και να σας αναστατώσει. Στις 15/12 το τρίγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού φέρνει καρμικές συναντήσεις ή επαφές και συζητήσεις που θα σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να εκφραστείτε πιο ανοιχτά στους άλλους ή να κάνετε μια κουβέντα που αναβάλλατε εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με το αρμονικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 11/12, μια όψη που βελτιώνει την επικοινωνία με τους άλλους και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όμορφες συζητήσεις και επαφές. Θα λάβετε και θα στείλετε μηνύματα και μπορεί να έχετε μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει. Αν είστε σε σχέση, τώρα θα μπορέσετε να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Ωστόσο, από τις 13/12 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία θα βραχυκυκλώσει και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας και να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί ή να συναντήσετε κάποιον/α που είχατε να δείτε καιρό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αφήστε τις πράξεις να μιλήσουν και μην κρίνετε από λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να ακούσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αυτή την εβδομάδα εσείς θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων αφού στις 13/12 θα φιλοξενήσετε την τελευταία Νέα Σελήνη του έτους στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί μια επανεκκίνηση για εσάς, σας χαρίζει αισιοδοξία και σας βοηθάει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να θέσετε καινούριους στόχους. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε κάποια αλλαγή τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία, αρκεί όμως να αξιολογήσετε τα δεδομένα με ρεαλισμό και λογική, μιας και η συμμετοχή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ασάφεια και μπερδέματα. Είναι σημαντικό λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται από την πλευρά σας και να πάρετε απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν σύγχυση και ανασφάλεια. Στις 15/12 το τρίγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού βελτιώνει τις σχέσεις σας και μπορεί να φέρει καινούριες ερωτικές γνωριμίες ή όμορφες συναντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να δείτε φίλους. Το κλίμα τώρα θα είναι πολύ ευχάριστο και θα μπορέσετε να κάνετε αρμονικές συζητήσεις και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από μια παρέα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο. Στις 13/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αγγίζει έναν πιο σκοτεινό οίκο του ωροσκοπίου σας και σας δίνει το κίνητρο να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να κλείσετε κύκλους ή να βάλετε επίλογο σε μια κατάσταση. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να πάρετε απόσταση από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν κάνουν καλό στην ψυχική σας υγεία. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι οι επόμενες ημέρες προσφέρονται για ανασκόπηση και επαναξιολόγηση των σχέσεων σας αλλά και των αποφάσεων που πήρατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Μπορεί επίσης να επανέλθουν στο προσκήνιο άλυτα ζητήματα ή πρόσωπα με τα οποία είχατε αφήσει ανοιχτές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και προσέξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι ένα πιθανό σενάριο των ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη στις 13/12 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας επαφές και τις φιλικές σας σχέσεις. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και θα νιώσετε την επιθυμία να μπείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες ή να βάλετε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Θέλετε στο πλευρό σας ανθρώπους που σας κεντρίζουν εγκεφαλικά και μπορείτε να μοιραστείτε μαζί τους τις ιδέες και τις απόψεις σας. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπείτε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αναθεώρησης. Θα επαναξιολογήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και θα αναρωτηθείτε ποιους ανθρώπους θα πρέπει να κρατήσετε κοντά σας και ποιους θα πρέπει να αφήσετε στο παρελθόν. Να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντική η ψυχική σας ηρεμία, επομένως καλό θα είναι να αποφύγετε καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχη και ανασφάλειες. Στις 15/12 με το τρίγωνο Ήλιου-Βόρειου Δεσμού μπορεί να έχετε μηνύματα, συναντήσεις ή καινούριες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ Με ανάλαφρη διάθεση θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, αφού το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 11/12 δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα και φέρνει κοντά σας αγαπημένους φίλους και παρέες. Εάν είχατε απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμφιλιωθείτε και να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε σε σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας. Από τις 13/12 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ίσως μέσα στο επόμενο διάστημα να έρθουν στην επιφάνεια συμπεριφορές που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο από το διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις ημέρες που έρχονται για επαναξιολογήσετε αυτές τις σχέσεις σας, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με μπερδέματα και ασάφεια, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 17/12 θολώνει την κρίση σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με διλήμματα. Εάν δεν θέλετε να απογοητευτείτε στην πορεία, είναι σημαντικό να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και να μη βιαστείτε επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που δεν είναι ξεκάθαρο απέναντι σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments