Ελλάδα

Αποκαλύψεις σοκ για τον 49χρονο με τις κρυφές κάμερες στα Βριλήσσια – Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα

Αποκαλύψεις σοκ για τον 49χρονο με τις κρυφές κάμερες στα Βριλήσσια – Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στα Βριλήσσια, ένας κομμωτής είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες σε όλους τους χώρους του καταστήματος του - ακόμη και στις τουαλέτες - για να καταγράφει τις πελάτισσες του. Μια εργαζόμενη στο κομμωτήριο ανακάλυψε τις κάμερες ενώ λίγο αργότερα σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του προέκυψε ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και εκεί.

Ο 49χρονος έκρυβε τις κάμερες σε ευρηματικά σημεία, μέσα στις τουαλέτες του καταστήματός στα Βριλήσσια.

Ο διεστραμμένος κομμωτής, εκτός από το κομμωτήριο, είχε μετατρέψει σε “Big Brother” και το σπίτι του, έχοντας τοποθετήσει κάμερες στην τουαλέτα και το δωμάτιο της κόρης της συζύγου του, καταγράφοντας τις προσωπικές της στιγμές.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 49χρονο το Σάββατο (9/12) στα Βριλήσσια με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Έγινε έρευνα της Αστυνομίας κατόπιν καταγγελίας στον χώρο του κομμωτηρίου, όπου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Η σύζυγος του 49χρονου μετέβη την Κυριακή (10/12) στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων και κατήγγειλε ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, όπου διαμένει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί με τα ευρήματα στο σπίτι του κομμωτή

Μόλις έσπευσαν στην οικία οι αστυνομικοί, εντόπισαν και κατάσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μία ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης κοπέλας και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού. Κατασχέθηκαν επίσης υπολογιστές και σκληροί δίσκοι του 49χρονου κομμωτή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κατά την έρευνα στην οικία του 49χρονου πλήθος αρχείων. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν μία κεντρική μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, ένα notebook, ένας σκληρός δίσκος χωρητικότητας 320GB, ένας σκληρός δίσκος χωρητικότητας 40GB, 23 ψηφιακοί δίσκοι, μία φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης SD χωρητικότητας 2GB και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Βριλήσσια: Ο πονηρός 49χρονος και το καμουφλάζ στις κάμερες

Ιδιαίτερα προσεκτικός ήταν ο 49χρονος όσον αφορά τα σημεία που είχε τοποθετήσει τις κάμερες και βιντεοσκοπούσε παράνομα γυναίκες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο 49χρονος είχε τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, ένα σημείο που δύσκολα μπορεί να ανακαλύψει κάποιος. Μια άλλη κάμερα είχε τοποθετήσει ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας, κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

Την μία κάμερα εντόπισαν δύο υπάλληλοι της επιχείρησης και στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελία στο ΑΤ Βριλησσίων.

Στις Αρχές ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου είπε πως ήταν εθισμένος στην πορνογραφία και για τον λόγο αυτό είχε βάλει τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του μαγαζιού.

Δικηγόρος οικογένειας: Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του 49χρονου

Η Ελένη Κατσαρού, δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορούμενου αποκάλυψε μιλώντας χθες στο Mega πως ο άνδρας είχε τοποθετήσει κάμερες και στο σπίτι του.

«Οι εντολείς μου ενημερώθηκαν για τις εν λόγο δραστηριότητες από τα Μέσα. Μόλις έλαβαν γνώσεις τέτοιων πράξεων πήγαν αυτοβούλως στο Α.Τ. και ζήτησαν τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη κα ζήτησαν να σπεύσουν στην κατοικία τους ώστε να ελεγχθεί το πλήρες υλικό που υπήρχε μέσα στο σπίτι. Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε κάμερες και στο σπίτι του. Είχε στο μπάνιο και στα δωμάτια των κοριτσιών. Και οι τρεις εντολείς μου βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη», είπε η δικηγόρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments