Αθλητισμός

Τινάζει την μπάνκα η Τράμπζονσπορ για χάρη του Μπακασέτα [vid]

Τινάζει την μπάνκα η Τράμπζονσπορ για χάρη του Μπακασέτα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365202] ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΑΛΛΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα την αθλητική εφημερίδα «Fanatik», η Τράμπζονσπορ είναι έτοιμη να «σπάσει» τον κουμπαρά της προκειμένου να κρατήσει τον Τάσο Μπακασέτα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Τουρκία, οι «μπορντομαβιλερί» του προσφέρουν 2,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο. Σε αυτό λογαριάζεται πως συμπεριλαμβάνονται και τα μπόνους που θα του προταθούν. Η τρέχουσα συμφωνία του Τάσου Μπακασέτα με τον σύλλογο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2024 και από την 1η Ιανουαρίου θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί ελεύθερα με τον επόμενο εργοδότη του. Επί του παρόντος, αμείβεται με περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ο ηγέτης της Εθνικής Ελλάδας πολλάκις το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν για τις υπηρεσίες του ενδιαφέρθηκαν ομάδες από τη Serie A αλλά και την Bundesliga.

Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ Ερτουγρούλ Ντογάν, είχε αποκαλύψει πως το κλαμπ του έκανε δύο προτάσεις επέκτασης της συνεργασίας τους, αλλά σε αμφότερες ο Τάσος Μπακασέτας είπε «όχι», με αποτέλεσμα η διοίκηση να είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο πώλησής του στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου προκειμένου να μην τον χάσει δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι, αντιλαμβανόμενη, πάντως, πως ο Μπακασέτας θα διαπραγματευόταν από θέση ισχύος.

Ο Μπακασέτας, ο οποίος εντάχθηκε στην Τραμπζονσπόρ από την Αλάνιασπορ στο μέσο της σεζόν 2020-2021 με μεταγραφικό κόστος τριών εκατομμυρίων ευρώ, έχει πετύχει 33 γκολ και μοιράσει 23 ασίστ σε 115 επίσημους αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments