Lifestyle

Emilia Vodos: «Παίχτηκε κάτι στον Άγιο Δομίνικο με παίκτη από άλλη χώρα»

Emilia Vodos: «Παίχτηκε κάτι στον Άγιο Δομίνικο με παίκτη από άλλη χώρα»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/emiliavodos

Emilia Vodos: «Κρατήσαμε επαφή και θα πάω Μεξικό»

Το «I’m A Celebrity» και το φλερτ που είχε στον Άγιο Δομίνικο σχολίασε η Emilia Vodos στις τηλεοπτικές κάμερες. Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι τόσο η ίδια όσο και η Αγγελική Ηλιάδη γνώρισαν κάποιον κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί.

View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

Αρχικά δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχω χωρίσει με τον πρώην σύντροφο μου. Ακόμα αφήνω χρόνο στον εαυτό μου».

Αναφορικά με τη γνωριμία που είχε όσο συμμετείχε στο ριάλιτι, η Emilia Vodos ανέφερε: «Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε, αλλά όχι με Έλληνα! Με έναν άλλο παίκτη όπου και εκείνοι ήταν all stars σε ένα άλλο τηλεπαιχνίδι, πέρασα πολύ ωραία! Έχουμε κρατήσει επικοινωνία, με περιμένει να πάω και στο Μεξικό αλλά… Θα πάρω την Αγγελική Ηλιάδη – που το ξέρω ότι με ακούει – και θα πάμε, ξέρει αυτή».

«Άρα και η Αγγελική Ηλιάδη κάτι έκανε στον Άγιο Δομίνικο» σχολίασε μια ρεπόρτερ στο οποίο η Emilia Vodos απάντησε: «Ε, ήμασταν πολύ ωραία παρέα με τα παιδιά. Είχε και κάποιον φίλο ο φίλος μου».

Για τα αρνητικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το ριάλιτι, η ίδια είπε: «Πριν από μέρες ακούσαμε τον Γιώργο Λιάγκα να λέει για το “Celebrity” ότι ήταν λογικό που έκανε τόσο χαμηλά νούμερα και ουσιαστικά ξεφτίλιζε το πρότζεκτ τους παίκτες, πως σου ακούγεται;» ρώτησε μια άλλη ρεπόρτερ το εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο και αποκρίθηκε ως εξής. «Πολύ σκληρό από τον Γιώργο Λιάγκα αυτό. Όλα τα νέα παιδιά αυτή τη στιγμή βγαίνουν από ριάλιτι! Όλα αυτά που σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας είναι επειδή εμείς, τα παιδιά που έχουμε βγει από τα ριάλιτι, του δίνουμε υλικό. Το ριάλιτι όμως της πρωινής ζώνης είναι πιο σκληρό από το ριάλιτι που κάναμε εμείς στη ζούγκλα ή από το ριάλιτι που κάνει ας πούμε το “Survivor”».

Και τέλος πρόσθεσε: «Πραγματικά όταν γύρισα, είδα πράγματα στην πρωινή ζώνη που ήταν τρομακτικά. Γιατί λοιπόν να μην στηρίζουμε τα νέα παιδιά που βγαίνουν από ένα ριάλιτι; Για ποιο λόγο; Υπάρχει χώρος για όλους και εμείς δεν παίρνουμε θέσεις και καρέκλες κανενός! Άμα μας τις δώσουν, όμως, ευχαρίστως»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments