Ελλάδα

Πανελλαδικές εξετάσεις 2024: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής

Πανελλαδικές εξετάσεις 2024: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Λήγει αύριο, Παρασκευή (15.12.2023), η προθεσμία για την υποβολή από τους ενδιαφερόμενους της αίτησης-δήλωσης για την συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για το 2024, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας διασαφηνίζει ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική

Λήγει αύριο, Παρασκευή (15.12.2023), η προθεσμία για την υποβολή από τους ενδιαφερόμενους της αίτησης-δήλωσης για την συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για το 2024, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Το υπουργείο επισημαίνει ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και ως εκ τούτου, μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία αίτηση, δήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας: «Όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2024 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής της εν λόγω αίτησης για φέτος λήγει αύριο Παρασκευή 15-12-2023. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση. Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΥΠΑΙΘΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments