Πολιτική

Συρεγγέλα από Θεσσαλονίκη: Η Μακεδονία τα επόμενα χρόνια θα έχει μια φοβερή ανάπτυξη

Συρεγγέλα από Θεσσαλονίκη: Η Μακεδονία τα επόμενα χρόνια θα έχει μια φοβερή ανάπτυξη

Πηγή Φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Η κ. Συρεγγέλα τόνισε πως είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της Ν.Δ για τη Θεσσαλονίκη και τα θέματά της και για τις περιοδείες που κάνει ανά την Ελλάδα

Η κ. Συρεγγέλα τόνισε πως είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της Ν.Δ για τη Θεσσαλονίκη και τα θέματά της και για τις περιοδείες που κάνει ανά την Ελλάδα

«Η Μακεδονία τα επόμενα χρόνια θα έχει μια φοβερή ανάπτυξη κι αυτό φαίνεται και στην καθημερινότητα» δήλωσε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία πραγματοποιεί την πρώτη επίσκεψη της στη Θεσσαλονίκη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, επικεφαλής κλιμακίου του κυβερνώντος κόμματος.

Η κ. Συρεγγέλα τόνισε πως είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της Ν.Δ για τη Θεσσαλονίκη και τα θέματά της και για τις περιοδείες που κάνει ανά την Ελλάδα είπε πως «ο στόχος μας είναι να είμαστε σε επαφή με όλους τους φορείς, με όλους τους πολίτες, σαφώς να μεταφέρουμε τα όποια προβλήματα και προς την κυβέρνηση και το σημαντικότερο είναι να προχωρήσουμε στον μεταρρυθμιστικό ρόλο που έχουμε κληθεί από τους πολίτες».

Οι σταθμοί της επίσκεψης

Η αντιπροσωπεία του κόμματος επισκέφθηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΘ) και συζήτησαν με τον Πρόεδρό του για τα ζητήματα της ακρίβειας και της εφαρμογής των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η κα Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στον σημαντικό ρόλο που παίζει το ΕΒΕΘ στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Επόμενος σταθμός ήταν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, ο οποίος εδώ και 48 χρόνια αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκφραστές εξωστρέφειας στη χώρα, καθώς αντιπροσωπεύει περισσότερες από 780 εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους σε όλη την επικράτεια, με τον Πρόεδρο Συμεών Διαμαντίδη να ενημερώνει για το στοίχημα των Ελλήνων εξαγωγέων περί άμεσης ραγδαίας αύξησης των εξαγωγών.

Η Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το κέντρο ημέρας της Α21 και να συγχαρεί τους εργαζομένους της ΜΚΟ για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρουν. Η Α21 προσφέρει πρόσβαση σε στέγαση σε θύματα trafficking, ιατρική φροντίδα, ψυχοκοινωνική υποστήριξη και επαναπατρισμό, καθώς και νομική εκπροσώπηση διασωθέντων – πάντα ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε θύματος, με στόχο την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία – επιδιώκοντας παράλληλα την ποινική δίωξη των διακινητών.

Ακολούθησαν συναντήσεις στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, Στον ΟΑΣΘ έγινε ενημέρωση για τη διαδικασία πρόσληψης 150 οδηγών που έχει ως στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση  των πολιτών και η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εντός του 2024 στον στόλο των αστικών μεταφορών της πόλης θα ενταχθούν και τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.

Τέλος, η κα Συρεγγέλα και η κομματική αντιπροσωπεία επισκέφθηκαν και περιηγήθηκαν στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της CISCO, που έχει ως σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας και των ψηφιακών δεξιοτήτων, καθώς και την προώθηση του ψηφιακού πολιτισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments