Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα [5-2]

Ολυμπιακός: Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα [5-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [365835] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ξεσάλωσαν με την Μπάτσκα Τόπολα οι Ερυθρόλευκοι και πέρασαν στο top-24 του Europa Conference League.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επικρατώντας με το επιβλητικό 5-2 πήραν την πρόκριση για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa Conference League.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ποντένσε (40’, 42’), από ένα οι Ελ Κααμπί (21’) και Ελ Αραμπί (68’), ενώ είχαμε και ένα αυτογκόλ από τον Ιλιτς (46’). Μεγάλο παιχνίδι από τον Κώστα Φορτούνη, που είχε τρεις ασίστ, ενώ εκτέλεσε και το κόρνερ από το οποίο προήλθε το αυτογκόλ του Ιλιτς. Ενα ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, μετά από απόφαση της Κυβέρνησης.

Οι Πειραιώτες στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο διέλυσαν τη σέρβικη ομάδα και την ερχόμενη Δευτέρα (18/12) θα βρίσκονται στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας για τη φάση των «24» του Europa Conference League. Πλέον, ο Καρβαλιάλ και οι παίκτες του στρέφουν το βλέμμα τους στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό (18/12), για την 14η αγωνιστική της Super League.

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί
  • ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ: Ίλιτς, Κρστιτς, Στόγιτς, Κόλουσιτς, Πέτροβιτς, Τσβέτκοβιτς, Ροντίν, Κούβελιτς, Μπάκοβατς, Μιλοβάνοβιτς, Τσίρκοβιτς.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments