Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο κομμωτής που κατέγραφε τις εργαζόμενές του και τις κόρες της συζύγου του με κρυφές κάμερες

Προφυλακιστέος ο κομμωτής που κατέγραφε τις εργαζόμενές του και τις κόρες της συζύγου του με κρυφές κάμερες

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot OPEN, Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 49χρονος κομμωτής στα Βριλήσσια ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του αλλά και το σπίτι του.

Iσχυρίστηκε απολογούμενος πως τις τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 49χρονος κομμωτής στα Βριλήσσια ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του αλλά και το σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε απολογούμενος πως τις τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας και επιπολαιότητας και αρνήθηκε κάθετα πως διέθεσε το υλικό στον οποιοδήποτε.

Ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν και αποφάσισαν την προφυλάκιση του 49χρονου. Ο συνήγορος του του Νίκος Σταυρουλόπουλος, μάλιστα, σημείωσε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομη δεν έχει διατεθεί σε τρίτους. Μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών»

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά τις καταγγελίες που έκαναν εργαζόμενες του όταν διαπίστωσαν ότι τις κατέγραφε με κάμερες που ήταν πολύ προσεκτικά κρυμμένες στις τουαλέτες του μαγαζιού στο οποίο εντοπίστηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ο 49χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο ενώ ένα εικοσιτετράωρο αργότερα η σύζυγος του κατήγγειλε στις αρχές ότι βρήκε στο σπίτι τους δυο κρυφές κάμερες. Η μια ήταν στην τουαλέτα του σπιτιού και η δεύτερη στο δωμάτιο της 29χρονης κόρης της από τον πρώτο της γάμο.

Οι αρχές , πάντως, έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 47χρονου τους οποίους κατέσχεσαν κατά τη διάρκεια των ερευνών τους. Συγκεκριμένα , οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του 49χρονου πλήθος αρχείων. Μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, ένα notebook, ένας σκληρός δίσκος χωρητικότητας 320GB, ένας σκληρός δίσκος χωρητικότητας 40GB23 ψηφιακοί δίσκοι, μία φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης SD χωρητικότητας 2GB και τέσσερα κινητά τηλέφωνα βρίσκονται πλέον στα χέρια της αστυνομίας .

Επιπλέον , οι αρχές εξετάζουν και τις αναφορές ότι ο 49χρονος έδινε σε άγνωστο κάποια στικάκια με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι περιείχαν τραγούδια που έγραφε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments