Ελλάδα

Τροχαiο στα Σπάτα: «Πήγε άδικα η γυναίκα μου, έχω 4 παιδιά» – Συγκλονiζει ο σύζυγος της 52χρονης

Τροχαiο στα Σπάτα: «Πήγε άδικα η γυναίκα μου, έχω 4 παιδιά» – Συγκλονiζει ο σύζυγος της 52χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ STAR News | Μεσημεριανό Δελτίο

Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος και κινούνταν επί της Περιφερειακής Οδού Αρτέμιδος-Σπάτων, εξετράπη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία της πορείας του.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη δεν θα αγκαλιάσει ξανά τη γυναίκα του, ο σύζυγος της 52χρονης που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Πέμπτης (14/12) στα Σπάτα.Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος και κινούνταν επί της Περιφερειακής Οδού Αρτέμιδος-Σπάτων, με κατεύθυνση από Αρτέμιδα προς Σπάτα, φθάνοντας στα 400 μέτρα από τη βόρεια πύλη του αεροδρομίου εξετράπη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία της πορείας του, προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα, υπερπήδησε το κράσπεδο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε μετωπικά και σφόδρα με το αυτοκίνητο της 52χρονης.

«Έχω τέσσερα παιδιά, τι θα κάνω;»

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Τα δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν αρχικά διερχόμενοι οδηγοί με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητα τους και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς, ενώ στο σημείο έφτασε και η Πυροσβεστική.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους τόσο η 52χρονη όσο και ο 18χρονος. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου πραγματοποιεί η Τροχαία.

«Πήγε η γυναίκα μου άδικα»

Ο σύζυγος της 52χρονης μίλησε στο Star εμφανίστηκε συντετριμμένος από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. «Πήγε η γυναίκα μου άδικα. Έχω τέσσερα παιδιά, τι θα κάνω; Περίμενε να κάνουμε γάμους», είπε μην μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη.

«Έφυγε από το αντίθετο ρεύμα αυτός και πήγε απέναντι, η γυναίκα μου ό,τι είχε ξεκινήσει στο φανάρι. Πρέπει να έτρεχε με 180, δεν ξέρω με πόσα έτρεχε…», προσέθεσε.

Δεύτερο τροχαίο σε μικρή απόσταση

Μάλιστα σε μικρή απόσταση από το σημείο και περίπου την ίδια ώρα με το δυστύχημα στα Σπάτα συγκρούστηκαν άλλα δύο οχήματα, ένα Ι.Χ. με φορτηγό.

«Εγώ κινιόμουν στην αριστερή πλευρά και το φορτηγό που κινούνταν στη δεξιά, άλλαξε λωρίδα ενώ ήμουν στο πλάι του, έπεσε πάνω μου, με έριξε στο κράσπεδο», είπε ο οδηγός του Ι.Χ. στο Star.«Σταμάτησε περιπολικό στη μέση του δρόμου για να μιλήσει σε συναδέλφους του και να οργανώσουν προφανώς την κατάσταση, ανάβω φλας να προσπεράσουμε το περιπολικό γιατί κι εγώ ήμουν σε πορεία και τρακάραμε με τον κύριο», είπε από την πλευρά του ο οδηγός του φορτηγού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments