Lifestyle

Η Όπρα Γουίνφρεϊ «γύρισε τη μπιφτέκα»: Παραδέχτηκε ότι πήρε χάπια αδυνατίσματος

Η Όπρα Γουίνφρεϊ «γύρισε τη μπιφτέκα»: Παραδέχτηκε ότι πήρε χάπια αδυνατίσματος

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@oprah

Όπρα: "Θύελλα αντιδράσεων" μετά την παραδοχή της ότι αδυνάτισε με τις ενέσεις των διαβητικών

Η Όπρα Γουίνφρεϊ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της για τα κιλά της και την εμφάνισή της.

View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε στο People, λίγο καιρό μετά την απώλεια των κιλών της και εξήγησε πως πέρασε πολλά χρόνια της ζωής της στο επίκεντρο της προσοχής, με το κοινό να την κοροϊδεύει συνεχώς για το σώμα της.

«Για 25 χρόνια, το να με κοροϊδεύουν δημόσια έμοιαζε με δημόσιο άθλημα. Θυμάμαι όλα αυτά που ειπώθηκαν σε εμένα ή σε άλλους για εμένα, τα αστεία που έγιναν», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, για πολλά χρόνια αποδεχόταν τους χαρακτηρισμούς των ανθρώπων γύρω της, νιώθωντας «ντροπιασμένη».

«Απλώς το αποδεχόμουν, καθώς ένιωθα ότι ήμουν όλα αυτά που έλεγαν. Δεν ένιωθα θυμό. Ένιωθα λύπη. Ένιωθα πληγωμένη. Ένιωθα ντροπή, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσα να είμαι και θυμωμένη. Κατάπια τη ντροπή και αποδέχτηκα ότι ήταν δικό μου λάθος», εξηγεί.

View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

Η Γουίνφρεϊ ανέφερε επίσης στο τέλος της συνέντευξής της ότι «κατηγορούσε» τον εαυτό της ότι «ήταν υπέρβαρη», αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι είχε μια «προδιάθεση που καμία δύναμη της θέλησης δεν πρόκειται να ελέγξει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments