Trash

Chris Hemsworth – Elsa Pataky: Χώρισαν και κάνουν ξεχωριστές διακοπές ή κρίση στον γάμο τους;

Chris Hemsworth – Elsa Pataky: Χώρισαν και κάνουν ξεχωριστές διακοπές ή κρίση στον γάμο τους;

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ Chrishemsworth

Οι θαυμαστές του Chris Hemsworth και της Elsa Pataky αναρωτιούνται τι συμβαίνει με το λαμπερό ζευγάρι. Έχουν προβλήματα στον γάμο τους;

Ο Chris Hemsworth και η Elsa Pataky είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μετρώντας πάνω από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Οι θαυμαστές τους, ωστόσο, έχουν αρχίσει να ανησυχούν για τη σχέση ανάμεσα στον Chris Hemsworth και την Elsa Pataky μετά τις χωριστές διακοπές τους.

View this post on Instagram

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

Είναι αρκετές οι διακοπές που έχουν κάνει ξεχωριστά τους τελευταίους μήνες, κάνοντας τους θαυμαστές τους να αναρωτηθούν αν είναι όλα καλά ανάμεσά τους.

Η Elsa και τα παιδιού του ζευγαριού έστησαν επίσης το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην έπαυλή τους στο Byron Bay χωρίς τον Chris Hemsworth.

«Δεν έχω δει εσένα και τον Chris μαζί εδώ και καιρό. Ελπίζω όλα να είναι καλά» σχολίασε ένας ακόλουθος κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Elsa Pataky.

«Που είναι ο Chris;»

«Που είναι ο Chris» αναρωτήθηκε άλλος θαυμαστής τους, με άλλον να επισημαίνει πως το ζευγάρι δεν έχει βγάλει κοινή φωτογραφία εδώ και καιρό.

Ήταν τον Οκτώβριο που η 47χρονη Elsa Pataky πήγε στην Ιαπωνία με τους δίδυμους γιους τους Tristan και Sasha, 9 ετών, χωρίς τον Chris Hemsworth.

View this post on Instagram

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

Στο μεταξύ, ο Chris Hemsworth πήρε την κόρη τους India σε μια απόδραση μπαμπά – κόρης στην Ισλανδία.

Και οι δύο γονείς κατέγραψαν τις ξεχωριστές διακοπές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους θαυμαστές τους να αναρωτιούνται γιατί δεν έκαναν κοινές διακοπές.

Και τον Νοέμβριο το ζευγάρι έκανε διακοπές χωριστά, με την Elsa να ταξιδεύει στην πατρίδα της την Ισπανία για να δώσει το παρών στα βραβεία The Woman Awards, όπου πόζαρε με ένα εντυπωσιακό εξώπλατο φόρεμα.

View this post on Instagram

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

Ο Chris Hemsworth από την άλλη πλευρά επέλεξε να ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι σε μια οικογενειακή εξόρμηση με τα αδέρφια του Liam και Luke. Στο ταξίδι είχε και τα δίδυμα παιδιά του.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η κόρη τους είχε συνοδεύσει τη μητέρα ή τον πατέρα της στα αντίστοιχα ταξίδια τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments