Lifestyle

O Αιμίλιος Χειλάκης πέταξε βόμβα για ποια ήταν η παραγωγή που τους κατέστρεψε οικονομικά με τη σύζυγό του

O Αιμίλιος Χειλάκης πέταξε βόμβα για ποια ήταν η παραγωγή που τους κατέστρεψε οικονομικά με τη σύζυγό του

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ΑΘηνά Μαξίμου

Στη συνέντευξη που θα δώσουν οι δύο ηθοποιοί, θα αναφερθούν και στην παραγωγή που όπως δήλωσαν, τους κατέστρεψε οικονομικά.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μαζί με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, θα είναι οι καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής «Τhe Break». Στη συνέντευξη που θα δώσουν οι δύο ηθοποιοί, θα αναφερθούν και στην παραγωγή που όπως δήλωσαν, τους κατέστρεψε οικονομικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αιμίλιος Χειλάκης (@aimilios_chilakis_official)

Αρχικά, η Αθηνά Μαξίμου δήλωσε: «Δεν θα πω ότι δεν τρόμαξα όταν ο Αιμίλιος άρχισε να ασχολείται με τις παραγωγές. Γιατί γενικά εγώ δεν είμαι τόσο του ρίσκου και δεν παίρνω τέτοια στην ζωή μου. Συνέβη όμως και αυτό και ήταν ένα πολύ ωραίο μάθημα και για τον Αιμίλιο και για μένα και για όλους μας».

Στη συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε τα εξής: «Εντάξει, δεν ήταν η πρώτη παραγωγή. Ήταν πολλές παραγωγές αλλά ο Ταρτούφος ήταν η παραγωγή η οποία μας κατέστρεψε οικονομικά. Το έθεσα ακριβώς έτσι όμως συνέβη. Μας κατέστρεψε οικονομικά. Ευτυχώς οι άνθρωποι πληρώθηκαν όλοι. Μόνο εγώ, η Αθηνά και ο συν-σκηνοθέτης Μανώλης Δούνιας, που φέραμε και την ευθύνη των πραγμάτων, δεν πήραμε αυτά που έπρεπε να πάρουμε. Μάλιστα καταστραφήκαμε εντελώς. Δουλεύαμε δυο δουλειές μετά για να ξεχρεώσουμε τα προηγούμενα. Δεν έχει όμως σημασία γιατί είχαμε κάνει πέντε παραγωγές πιο πριν, οι οποίες είχαν πάει πάρα πολύ καλά και η μία μας ισοπέδωσε».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός είπε: «Ο Ταρτούφος ήταν το 2017, η φήμη μας – της Αθηνάς και εμού του ιδίου – ότι είμαστε εξαιρετικοί συνάδελφοι μάς ακολουθεί από τότε. Από τη στιγμή που καταστραφήκαμε γιατί δεν κατεβάσαμε την παράσταση βλέποντας την καταστροφή να έρχεται, την συνεχίσαμε για να πληρωθεί ο κόσμος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments