Πολιτική

Live η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό 2024 [vid]

Live η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό 2024 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η συζήτηση άρχισε με τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί με την αντίστροφη σειρά της δύναμης των εννέα κοινοβουλευτικών ομάδων.

Τελευταία μέρα συζήτησης του προϋπολογισμού 2024 στην Βουλή με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ψηφοφορία

Ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στη Βουλή , η πενθήμερη συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού έτους 2024. Βάσει της διαδικασίας, τον λόγο θα πάρουν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και στην συνέχεια θα τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί με την αντίστροφη σειρά της δύναμης των εννέα κοινοβουλευτικών ομάδων. Σημειώνεται ότι η ονομαστική ψηφοφορία υπολογίζεται να ξεκινήσει γύρω στις 8 το βράδυ.

Η συζήτηση άρχισε με τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί με την αντίστροφη σειρά της δύναμης των εννέα κοινοβουλευτικών ομάδων.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού Kυριάκου Μητσοτάκη. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η ψήφιση του προϋπολογισμού με ηλεκτρονική ονομαστική ψηφοφορία, η οποία επέχει θέση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η ψήφιση διεξάγεται ταυτοχρόνως, και με χωριστούς καταλόγους και ψηφολέκτες, για τα έσοδα και τις δαπάνες κάθε υπουργείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments