Αθλητισμός

Ποιες ομάδες μπορούν να βρουν οι Ερυθρόλευκοι αν αποκλείσουν τη Φερεντσβάρος

Ποιες ομάδες μπορούν να βρουν οι Ερυθρόλευκοι αν αποκλείσουν τη Φερεντσβάρος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος στα play-off του Εuropa Conference League, με τους Ερυθρόλευκους να διεκδικούν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ θα παίξει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι της σειράς στις 15 Φεβρουαρίου, με τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να γίνεται μία εβδομάδα μετά.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φερενστβάρος στα play-off του Εuropa Congerence League

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος στα play-off του Εuropa Conference League, με τους Ερυθρόλευκους να διεκδικούν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ θα παίξει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι της σειράς στις 15 Φεβρουαρίου, με τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να γίνεται μία εβδομάδα μετά.

Αν η ελληνική ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει μία από τις ομάδες που πέρασε πρώτη από τoυς ομίλους του Conference. Δηλαδή ο Ολυμπιακός έχει 7 πιθανούς αντιπάλους, και όχι 8, όσοι είναι και οι όμιλοι.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος και σύμφωνα με τους κανόνες τις UEFA, στους «16» δεν μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα. Αυτό μπορεί να συμβεί από την επόμενη φάση.

Η κλήρωση για αυτή τη φάση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, την επομένη μετά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού-Φερεντσβάρος. Οι αγώνες για τους «16» του Conference θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 14 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός του φετινού Europa Conference League θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο γήπεδο της ΑΕΚ, «OPAP Arena».

Αναλυτικά οι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «16»:

Λιλ

Βικτώρια Πλζεν

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπριζ

Άστον Βίλα

Φιορεντίνα

Φενέρμπαχτσε

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments