Ελλάδα

Πυροβολισμοί Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους δράστες [vid]

Πυροβολισμοί Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους δράστες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον συνοδηγό του τζιπ, ηλικίας 33 ετών - Η ΕΛΑΣ είχε κλείσει τα σύνορα για τον Αλβανό μαφιόζο που πυροβόλησε εν ψυχρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον συνοδηγό του τζιπ, ηλικίας 33 ετών - Η ΕΛΑΣ είχε κλείσει τα σύνορα για τον Αλβανό μαφιόζο που πυροβόλησε εν ψυχρώ

Συνελήφθη πριν λίγο ένας από τους Αλβανούς δράστες της επίθεσης με πυροβολισμούς εναντίον των 3 Κρητικών στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Ο Αλβανός μαφιόζος – σκληρός ποινικός – που πυροβόλησε εν ψυχρώ ήδη καταζητούνταν για την δολοφονία του υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από 8 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον συνοδηγό του τζιπ, ηλικίας 33 ετών.

Μέλος της παρέας των κρητικών αποκαλύπτει τις στιγμές της φρίκης – «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει»

Νέες λεπτομέρειες και ανατριχιαστικές περιγραφές για την επίθεση που δέχθηκε η παρέα των Κρητικών από μπράβο της νύχτας, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023), στο Γκάζι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μέλος της παρέας των Κρητικών περιέγραψε στο STAR τις στιγμές τρόμου, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει. “Όπως τους είδα και όπως άκουσα τον έναν να μιλάει, δεν ήταν Έλληνες. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ή Αλβανοί ή Ρωσοπόντιοι, Γεωργιανοί. Κάτι τέτοιο μου φάνηκαν”, ανέφερε.

Και περιέγραψε: “Ήθελε να σκοτώσει. Δηλαδή, ούτε καν έπαιξε να τραυματίσει, να παίξει έστω στο πόδι. Πήγε στο κεφάλι κατευθείαν. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι θαύμα που ζουν τα παιδιά. Εμείς διασκεδάζαμε όμορφα και ωραία. Εκεί στο συμβάν, μαζευόμασταν να φύγουμε, γιατί πετούσαμε το πρωί. Εκείνη τη στιγμή, το ένα από τα παιδιά είπε ένα “ε”, αλλά δεν ήταν προς το μέρος τους. Εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή, περνούσαν αυτοί με το αυτοκίνητο και νόμιζαν ότι φώναξε σε αυτούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments