Trash

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει γιατί έχει κρύψει στην 12χρονη κόρη της τα εμφυτεύματα στήθους

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει γιατί έχει κρύψει στην 12χρονη κόρη της τα εμφυτεύματα στήθους

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/victoriabeckham

Η Βικτόρια Μπέκαμ προσπαθεί να διδάξει στην κόρη της να αγαπά τη φυσική της ομορφιά.

Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η 12χρονη κόρη της, Χάρπερ, δεν έχει ιδέα ότι κάποτε η ίδια είχε εμφυτεύματα στήθους, επειδή θέλει να της διδάξει να αγαπάει τον εαυτό της έτσι ακριβώς όπως είναι.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

«Αν είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην είχα κάνει ποτέ [εμφυτεύματα]», δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας στο Allure για το εξώφυλλο του Δεκεμβρίου, το οποίο δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

«Απλά συνέβη και νομίζω ότι μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί της», πρόσθεσε. «Αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί».

Η 49χρονη Μπέκαμ, αφαίρεσε τα εμφυτεύματά της το 2014 και έκτοτε έχει δηλώσει ότι μετάνιωσε που το έκανε.

«Μην παίζεις με το στήθος σου», έγραψε το 2017 το πρώην μέλος των Spice Girls σε μια ανοιχτή επιστολή προς τον νεότερο εαυτό της για τη βρετανική Vogue.

«Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν. Ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλά να είσαι καλά με αυτό που έχεις».

«[Χθες η Χάρπερ είπε,] Έχω ένα κενό στα δόντια μου, μαμά. Και έχω αυτή τη μικρή ελιά εδώ», θυμήθηκε η Βικτόρια Μπέκαμ. «Της είπα: Αυτό είναι το τυχερό σου κενό».

Η Μπέκαμ πρόσθεσε: «Και η Cindy Crawford είναι φίλη της οικογένειας, οπότε είπα: “Στη Cindy είπαν να αφαιρέσει την ελιά της και αυτή η ελιά είναι που κάνει τη Cindy, Cindy Crawford”».

Η περήφανη μαμά είπε επίσης ότι η Χάρπερ δίνει μεγαλύτερη προσοχή στη μόδα, την εμφάνιση και την ομορφιά – και μάλιστα έχει ένα αγαπημένο κατάστημα μακιγιάζ – λόγω της ηλικίας της.

«Η Harper έχει εμμονή με το μακιγιάζ, εμμονή με την ομορφιά», δήλωσε η Μπέκαμ. «Περνούσαμε τις προάλλες από το αγαπημένο της κατάστημα μακιγιάζ, το Space NK, και ο David [Beckham] είπε: “Ω, Θεέ μου, το αγαπημένο σου κατάστημα έκλεισε”».

«Ήταν τόσο αστείο», συνέχισε. «Έλεγε, ‘Όχι, δεν πειράζει, μπαμπά. Κανείς δεν πανικοβάλλεται. Απλά επεκτείνονται».

Η Χάρπερ έχει γίνει επίσης πιο παρατηρητική σχετικά με το τι φοράει -και έχει φορέσει στο παρελθόν- η μητέρα της. Σε συνέντευξή της στη Vogue Australia το 2022, η Βικτόρια Μπέκαμ είπε ότι η κόρη της την επέπληξε για τις μίνι φούστες που φορούσε συχνά όταν εμφανιζόταν με τις Spice Girls.

«Μαμά, έχω δει κάποιες φωτογραφίες σου όταν ήσουν στις Spice Girls και οι φούστες σου ήταν απλά απαράδεκτες. Ήταν πολύ κοντές», θυμάται η Beckham ότι της είπε η Harper.

Η Χάρπερ είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά που μοιράζεται η Μπέκαμ με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ. Το εμβληματικό ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1999, και έχει αποκτήσει τους γιους Μπρούκλιν, 24 ετών, Ρομέο, 21 ετών, και Κρουζ, 18 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments