Αθλητισμός

Άρης Λαμία: Γκέλα για τους Κίτρινους στο 95′ και 2-2 [vid]

Άρης Λαμία: Γκέλα για τους Κίτρινους στο 95′ και 2-2 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366000] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο Άρης ήταν πολύ κοντά στη νίκη επί της Λαμίας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ο Άρης ήταν πολύ κοντά στη νίκη επί της Λαμίας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η οποία θα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και θα του επέτρεπε να πατήσει ακόμη πιο δυνατά στην 5η θέση αλλά στο 95′ ο Μάλτσι τού πήρε το τρίποντο μέσα από τα χέρια γράφοντας το τελικό 2-2.

ΟΆρης ήταν πολύ κοντά στη νίκη επί της Λαμίας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η οποία θα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και θα του επέτρεπε να πατήσει ακόμη πιο δυνατά στην 5η θέση αλλά στο 95′ ο Μάλτσι τού πήρε το τρίποντο μέσα από τα χέρια γράφοντας το τελικό 2-2.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όχι μόνο επειδή αυτό ήθελαν οι ίδιοι αλλά και επειδή… αυτό ήθελαν και οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε ως πρώτο στόχο να αμυνθεί και αυτό έκανε και μάλιστα αποτελεσματικά, αφού οι Κίτρινοι όσο κι αν το προσπαθούσαν δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να γίνουν απειλητικοί.

Τα λεπτά, επομένως, περνούσαν χωρίς να γίνεται κάτι αξιόλογο, με τους Θεσσαλονικείς πάντως να βρίσκουν δύο φάσεις χάρη στον Μενέντες στο πρώτο ημίχρονο. Στη πρώτη, στο 30′, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία στο σουτ που επιχείρησε, στη δεύτερη, στο 42′, πήγε στο κάθετο δοκάρι. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος, προς ικανοποίηση της Λαμίας που είχε μόνο μία τελική προσπάθεια, στο 19′, με τον Καρλίτος.

Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και φάνηκε από νωρίς, αφού ο Άρης πήρε πέναλτι στο 46′ για χέρι του Κορνέζου στην ντρίμπλα που του έκανε ο Μορόν. Πέναλτι με το οποίο συμφώνησαν και στο VAR, με τον Μορόν να εκτελεί στο 47′ και να ανοίγει το σκορ (1-0). Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα μπορούσε στο επόμενο λεπτό να βάλει και το δεύτερο γκολ αλλά ο Κοσέλεφ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Νταρίντα, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν στη συνέχεια στην επίθεση.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (90+ Βερστράτε), Νταρίντα (90+ Τζούρασεκ), Πάρντο (46’ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (90’ Κάρλσον), Μενέντες (66’ Ρουπ), Μορόν.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες (73’ Τόσιτς), Σλίβκα (85’ Σίντκλεϊ), Τσιλούλης, Ακούνα (73΄Στάνκο), Καρλίτος (85’ Μάλτσι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments