Lifestyle

Νότης Σφακιανάκης: Έρχεται με νέο δίσκο και λαικά τραγουδάκια

Νότης Σφακιανάκης: Έρχεται με νέο δίσκο και λαικά τραγουδάκια

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Νοτης Σφακιανακης

«Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας»

Την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στο τραγούδι επιβεβαίωσε ο Γιώργος Αρσενάκος, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Notis Sfakianakis (@notissfakianakisofficial.eu)

Ο CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκεκριμένα, είπε: «Έχουμε μια δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό».

Τέλος, τόνισε ότι: «Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης».

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ρεπορτάζ του Mega ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες».

Συζητώντας το παραπάνω στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η Ελένη Τσολάκη επικαλέστηκε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο τραγουδιστής «αν και έχει αρχίσει να το σκέφεται, δεν θα το κάνει φέτος».

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μαθαίνουμε ότι φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνεργασία η οποία είναι στα σκαριά για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, φλερτάρει με την ιδέα και πρέπει να πούμε ότι μετά το 2020 που τον είδαμε για τελευταία φορά και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα του κόσμου να μην είναι υπέρ. Τώρα που βλέπει ότι ο κόσμος τον ζητάει, είναι κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος» και συνέχισε:

«Οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές τον φετινό χειμώνα και αυτό δείχνει ότι αν ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα ο Νότης, δηλαδή να γυρίσει τον Δεκέμβριο στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει τους δικούς του ανθρώπους. Φαίνεται ότι ο Οκτώβρης του 2024, θα είναι ο μήνας που θα γυρίσει. Αν δεν γίνει ούτε και τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments