Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: «Έχω μείνει με το δαχτυλίδι και τη λαχτάρα μόνο σύμφωνο συμβίωσης έχουμε κάνει»

Ιωάννα Τούνη: «Έχω μείνει με το δαχτυλίδι και τη λαχτάρα μόνο σύμφωνο συμβίωσης έχουμε κάνει»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ j.touni

Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου

Στα εγκαίνια του νέου της καταστήματος βρήκαν την Ιωάννα Τούνη οι τηλεοπτικές κάμερες και στις δηλώσεις της, η instagrammer αναφέρθηκε στον γάμο που περιμένει να κάνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Το μυστικό του χαρούμενου γάμου είναι το ότι δε συζητάμε τα επαγγελματικά μας. Καθόλου. Δεν ήμουν παρούσα στα τηλεφωνήματα που έγιναν ή δεν έγιναν. Ό,τι ξέρετε εσείς, ξέρω κι εγώ. Φυσικά θα υποστηρίξω τον σύζυγό μου» είπε αρχικά, σχετικά με την τηλεοπτική πορεία του μοντέλου.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Τέλος, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Σε αυτό, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Έχουμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης, απλά έχω ένα δαχτυλίδι εδώ κι έχω μείνει με τη λαχτάρα. Θα δούμε. Δε το συζητάμε ακόμα για τον γάμο. Με όλα αυτά έχει πάει λίγο πίσω. Μπορεί να ανοίξουμε άλλα 2-3 μαγαζιά και μετά να παντρευτούμε».

«Ρωτούσαν ποιανού είναι το παιδί»

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι γνωστού YouTuber και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά, τόσο για τον Δημήτρη Αλεξανδρου, όσο και για την «έλλειψη» της σεξουαλικής της ζωής.

«Εννοείται ότι έχω τσακωθεί με τον Δημήτρη, νομίζω όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, είναι υγιές. Έχω πει ότι φεύγω, έχω φτιάξει την βαλίτσα, αλλά έμεινα. Ρίχνω και εγώ τα μούτρα μου, αν έχω κάνει πατάτα», είπε χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της. «Όταν είχα μείνει έγκυος, ήμουν με τον Δημήτρη μαζί επίσημα. Δεν υπήρχε το ήμουν single. Έβγαιναν και έγραφαν το παιδί είναι τύπου “Απόλλων” και “χαχα ποιανού να είναι το παιδί”. Hello είναι ο Δημήτρης σε όλο το προφίλ μου, μένουμε μαζί, είμαστε μαζί. Λέω ρε φίλε πόσο κακιασμένος είναι ο κόσμος. Το αστείο είναι ότι εγώ έχω τρέλα με τα αρχαία ελληνικά ονόματα και το Απόλλωνας είναι ένα από τα αγαπημένα μου, το οποίο απορρίφθηκε βέβαια», εξήγησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments