Ελλάδα

Βραβεία ΠΣΑΤ 2023 – Η βράβευση του Νίκου Γκάλη και η σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό και την κόρη του

Βραβεία ΠΣΑΤ 2023 – Η βράβευση του Νίκου Γκάλη και η σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό και την κόρη του

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ ERT Sports

Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία

Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία, τη χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέσυρε τη φανέλα με το Νο 4 που φορούσε στην εθνική ομάδα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην Ιστορία της ΕΟΚ.

O σπουδαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας που οδήγησε την Εθνική μας ομάδα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket 1987 και του ασημένιου στο Eurobasket 1989 τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ και έφτασε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μαζί με την οικογένειά του.

Μαζί του ήταν η σύζυγός του Έλενα Παναγιώτου αλλά και η κόρη τους Στέλλα η οποία διαπρέπει ως τσιρλίντερ και έχει ήδη διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!

Ο Νίκος Γκάλης παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο.

Στις δηλώσεις του ο Νίκος Γκάλης αποκάλυψε τον λόγο της κόντρας με την κόρη του στο σπίτι:

«Δεν έχω τα μαλλιά που είχα τότε που φαίνομαι στο video… (γέλια). Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ, με έχει τιμήσει αρκετές φορές ως καλύτερο αθλητή αλλά σήμερα είναι μια ιδιαίτερη τιμή. Τιμάται και η κόρη μου που είναι με την Εθνική ομάδα cheerleading. Αλλά έχω και ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στο σπίτι με κοροϊδεύει συνέχεια η κόρη μου! Λέει πως έχει πάρει δυο πρωταθλήματα! Κι εγώ ένα! Το άξιζαν τα παιδιά, μπράβο τους. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ ήμουν κατά της βίας, όσο έπαιζα έλεγα πως ο αθλητισμός πρέπει να είναι ένα θέατρο που θα πάρεις την οικογένεια και να πας στο γήπεδο. Αν το πιστεύουμε όλοι, θα τα καταφέρουμε. Υγεία σε όλους».Μετά τον πατέρα της βραβεύτηκε και η Στέλλα Γκάλη ως μέλος της εθνικής ομάδας Cheerleading «Αμαζόνες» η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments