Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι Φλουμινένσε: Τα πήρε όλα κι έφυγε η ομάδα του Γκουαρδιόλα [4-0]

Μάντσεστερ Σίτι Φλουμινένσε: Τα πήρε όλα κι έφυγε η ομάδα του Γκουαρδιόλα [4-0]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot mancity,Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την Premier League, το FA Cup, το Champions League και το Super Cup, πρόσθεσε στην φετινή της συλλογή και το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Φλουμινένσε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος συλλόγων με 4-0 και πανηγύρισε τον πέμπτο της τίτλο μέσα στο 2023!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την Premier League, το FA Cup, το Champions League και το Super Cup, πρόσθεσε στην φετινή της συλλογή και το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester City (@mancity)

Ο μεγάλος τελικός ήταν παράσταση για έναν ρόλο, καθώς οι ”πολίτες” από την αρχή μέχρι και το φινάλε του αγώνα, ήταν το απόλυτο αφεντικό.

Μόλις στο 1′ ο Άλβαρες άνοιξε το σκορ για την Σίτι και στο 27′ με αυτογκόλ του Νίνο, η αγγλική ομάδα πέτυχε το 2-0. Στο 72′ ο Φόντεν… καθάρισε το ματς με το 3-0 και ο Άλβαρες στο φινάλε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

O Πεπ Γκουαρδιόλα οδήγησε την ομάδα του Μάνστεστερ σε ακόμα μία επιτυχία και έγινε ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments