Lifestyle

Χριστούγεννα: Τι να δείτε απόψε παραμονή στα κανάλια

Χριστούγεννα: Τι να δείτε απόψε παραμονή στα κανάλια

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Anna Vissi / Άννα Βίσση

Μετά από χρόνια, η τηλεόραση φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της σε εορταστική διάθεση με πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές

Γι αυτούς που δεν αγαπάνε τις πίστες, για όσους επιλέγουν σπιτική ζεστασιά και… δυνατότητα να επιλέξουν ρεπερτόριο προκειμένου να διασκεδάσουν από τον καναπέ, η τηλεόραση έχει φροντίσει τα πάντα. Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι οι φανατικοί της μικρής οθόνης μπορούν γι αυτές τις μέρες να κάνουν εορταστικό ζάπινγκ σε ένα μενού που έχει τα πάντα: ταινίες, τηλεπαιχνίδια, μπουζούκια, κλασική μουσική, σίριαλ, σόου, σίριαλ και αφιερώματα. «Οπλιστείτε» με τα τηλεκοντρόλ και πάμε.

MEGA με Πάνο Κιάμο και εκπλήξεις Απόψε, παραμονή Χριστουγέννων στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φορούν τα γιορτινά τους, υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και μας προσκαλούν σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν με δημοφιλή τραγούδια, χορό και αγαπημένους καλεσμένους. Δίπλα του επί σκηνής θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες τους οποίους θα απολαύσουμε σε απρόσμενα ντουέτα αλλά και solo ερμηνείες. Ο Γιώργος Αλκαίος ερμηνεύει παρέα με τον Πάνο Κιάμο το «Παράπονο με πιάνει». Ο Γιώργος Βελισσάρης μάς ταξιδεύει στην παράδοση με τα τραγούδια του και μας χαρίζει μία τρυφερή οικογενειακή στιγμή, τραγουδώντας για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με τον γιο του, τον Κωνσταντίνο. Το γλέντι απογειώνεται με τον Νίκο Ζωιδάκη στη λύρα και τις αξεπέραστες μαντινάδες του. Μαζί τους και οι Νίκος Απέργης, Μαλού και η Αφροδίτη Χατζημηνά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και εκλεκτοί προσκεκλημένοι μοιράζονται συγκινητικές ιστορίες με τους οικοδεσπότες, στέλνοντας τις θερμότερες ευχές τους: Κατερίνα Παναγοπούλου, Γιώργος Παπαχρήστος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Γιάννης Καλλιάνος, Κούλλης Νικολάου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, Σοφία Παυλίδου, Ευαγγελία Νταβατζή, Αργύρης Αγγέλου, Χριστίνα Αλούπη, Κατερίνα Ζαρίφη, Βίκυ Κάβουρα, Βίκυ Κουλιανού, Δέσποινα Μοιραράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σωτήρης Πολύζος, Πέγκυ Σταθακοπούλου κ.ά.

Alpha με Αννα Βίσση και εκπλήξεις Το βράδυ της παραμονής στις 21:00 θα απολαύσουμε τα ωραιότερα τραγούδια από όλη την καριέρα της Άννας Βίσση. Στη μοναδική συναυλία που έδωσε στη γενέτειρά της, στη Λάρνακα, η Άννα Βίσση ερμηνεύει τα πιο αγαπημένα τραγούδια της καριέρας της. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Πάολα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Μπάμπης Στόκας ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν μαζί με την Άννα Βίσση αγαπημένες της επιτυχίες αλλά και δικά τους τραγούδια και χαρίζουν απολαυστικές στιγμές μέσα από το μοναδικό ρεπερτόριο. Ο Νίκος Καρβέλας τραγουδάει μαζί της το «Ξανά» μέσω live σύνδεσης μετατρέποντας το μουσικό αυτό ενσταντανέ σε μία μοναδικά συγκινητική στιγμή!

Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα για το κανάλι του Αμαρουσίου με την γιορτή να ξεκινά απόψε 21:00 με «Ρουκ Ζουκ» και Ζέτα Μακρυπούλια και συμμετέχοντες τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» και δύο απολαυστικές ομάδες, τους «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ» (Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάριος Αθανασίου, Αντώνης Γιαννακός, Σεμέλη Μητροπούλου, Ιωσήφ Γαβριελάτος) και τους «ΠΑΝΤΑ ΣΕΞΥ» (Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Λάζαρος Βασιλείου).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 23:00, έχει εορταστικό «Πέφτει η νύχτα στον Ρυθμό» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και special guest τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και το ταλέντο τους σε μια μοναδική μουσική «νύχτα»!

ΣΚΑΪ με πρεμιέρα για φίλους με Γιώτα Νέγκα Ο ΣΚΑΪ έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή εορταστική εκπομπή και γιορτάζει τα «Χριστούγεννα με φίλους», την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21.00, με οικοδεσπότη τον Χρήστο Φερεντίνο. Μία βραδιά με τη Γιώτα Νέγκα και μαζί της ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama, η Ηρώ Σαΐα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Γιάννης Διονυσίου και ο Ορέστης Ντάντος. Την παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως: οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Μιχάλης Συριόπουλος, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Ιφιγένεια Καραμήτρου, ο Νίκος Μωραΐτης, και οι ηθοποιοί Παρθένα Χοροζίδου, Κρατερός Κατσούλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Λένα Παπαληγούρα, Ματίνα Νικολάου, Σύλβια Δεληκούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Κωστής Σαββιδάκης.

ΕΡΤ με αγαπημένα λαϊκά Η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» γιορτάζει την Παραμονή των Χριστουγέννων στις 22.00 με πασίγνωστα λαϊκά τραγούδια, συντροφιά με λαμπερά πρόσωπα της ΕΡΤ, που μιλούν για τα «δικά» τους Χριστούγεννα. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάννα Παπαϊωάννου για να μοιραστούν μαζί τους δημοφιλή λαϊκά τραγούδια σ’ ένα κεφάτο ρεβεγιόν.

Οι τρεις ερμηνευτές, με τη συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου, παρουσιάζουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, παραθέτει στοιχεία και δίνει πληροφορίες, για τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς. Στην παρέα της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι Χρύσα Παπασταύρου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Γιώργος Μούτσιος και Κορίνα Γεωργίου. Επίσης, η Λίτσα Πατέρα, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο γλύπτης Κωστής Γεωργίου, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Δύο στις 10», Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, συμπληρώνουν την παρέα. Μαζί τους οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βίκυ Μαϊδάνογλου από τη βραβευμένη ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και οι Παύλος Κουρτίδης, Μανώλης Γεραπετρίτης, Γρηγορία Μεθενίτη, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Λαφαζάνη, Όλγα Μιχαλοπούλου από το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα».

Ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 15:00, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται στο «Στούντιο 4» τον Στέφανο Κορκολή. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο Στέφανος Κορκολής ερμηνεύει στο πιάνο μοναδικές επιτυχίες του, ενώ τον συνοδεύει η Σοφία Μανουσάκη. Στις 20:15, στο εορταστικό «Switch», η Ευγενία Σαμαρά επιλέγει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα φιλοξενώντας την πιο ανατρεπτική και διασκεδαστική παρέα που έχει περάσει από το πλατό του τηλεπαιχνιδιού. Οι Λάκης Γαβαλάς, Μπέσυ Αργυράκη, Γεωργία Παντέλη, Νίκος Κουρκούλης και Ζερόμ Καλούτα απαντούν σε 40 χριστουγεννιάτικες ερωτήσεις, ειδικά φτιαγμένες, κομμένες και ραμμένες γι’ αυτούς, με σκοπό να βοηθήσουν το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ».

Στις 21:10, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, απολαμβάνουμε τη συναυλία «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη» που έδωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τον Ιανουάριο του 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments