Ελλάδα

Βαρύ το κλίμα στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Βαρύ το κλίμα στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ANT1, Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά από όλη την Ελλάδα, κατακλύζουν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του.

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά από όλη την Ελλάδα, κατακλύζουν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά από όλη την Ελλάδα, κατακλύζουν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του.

Σε πένθος έχει βυθιστεί το πανελλήνιο με τον θάνατο του «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά.

Κλίμα οδύνης επικρατεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, τον τόπο που ο ίδιος επέλεξε να γίνει και η τελευταία του κατοικία. Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή από όλη την Ελλάδα, κατακλύζουν ήδη από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του, στις 12.00.

Καθ’ όλη την τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Υπενθυμίζεται πως χθες, η Θεσσαλονίκη τίμησε την μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, όπου τέθηκε η σορός του σε πολύωρο λαϊκό προσκύνημα. Το “παρών” έδωσαν παλιοί και νέοι καλλιτέχνες, όπως η Άντζελα Δημητρίου κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο κουμπάρος του Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο Σταύρος Καλαφάτης αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του που τον ένιωθαν δικό τους άνθρωπο, μέσα από τη μουσική του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments