Lifestyle

Κατερίνα Στανίση: «Γνωστός τραγουδιστής έστειλε μπράβους να με κατεβάσουν από την πίστα επειδή με ζήλευε»

Κατερίνα Στανίση: «Γνωστός τραγουδιστής έστειλε μπράβους να με κατεβάσουν από την πίστα επειδή με ζήλευε»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook./Katerina Stanisi | Κατερίνα Στανίση

Κατερίνα Στανίση: «Καλό είναι όταν κάνουμε μια δουλειά, να μην πηγαίνουμε να σκοτωθούμε»

Ένα περιστατικό που έζησε πριν από χρόνια, όταν συνάδελφός της έστειλε μπράβους να την κατεβάσουν από την πίστα, μοιράστηκε η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πρόκειται για έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, μεγάλο όνομα, μέχρι και σήμερα, με το γεγονός να την πειράζει τόσο πολύ, που δεν δέχτηκε στο μέλλον να συνεργαστεί ξανά μαζί του, παρά τις προτάσεις που της έγιναν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The official account (@katerina_stanisi)

«Πολλά μπορούν να συμβούν, από αντιζηλία, από απερισκεψία. Καλό είναι όταν κάνουμε μια δουλειά, να μην πηγαίνουμε να σκοτωθούμε, να δουλέψουμε πάμε. Είναι πάρα πολύ γνωστός αυτός, ακόμα και σήμερα, μεγάλο όνομα. Πειράχτηκα πάρα πολύ. Έκτοτε έγιναν προτάσεις να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν πήγα ποτέ. Ε, όχι και λίγο ακραίο!», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση, στο απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή Happy Day.

«Ένας θαυμαστής μου έχει μπει στο μαγαζί με φορτηγό και τα σάρωσε όλα! Μου έχουν ρίξει ολόκληρα κοντέινερς με λουλούδια. Έκανα καλή οικονομική διαχείριση, αλλά έχασα λεφτά την περίοδο της κρίσης. Από τα λεφτά που έβγαλα πήρα ένα σπίτι για μένα, ένα στη μάνα μου και άλλαξα και 2-3 αυτοκίνητα», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ τις επεμβάσεις καθόλου» Η Κατερίνα Στανίση είναι μια γοητευτική γυναίκα, που προσέχει την εικόνα της και πάντα είναι κομψή και περιποιημένη.

Πολλοί αναρωτιούνται αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση ή αν έχει πειράξει το πρόσωπό της ωστόσο, η ίδια είναι κατηγορηματική και λέει «όχι» στο νυστέρι.

«Εγώ δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι! Δε λέω όμως ότι είμαι και μέσα στη ρυτίδα. Δεν μπορώ τις επεμβάσεις καθόλου, αυτό το ψεύτικο που να μην κουνιέται. Εγώ δεν παίρνω ούτε ασπιρίνη. Φαντάζεσαι να κάνω έτσι και να μην κουνιέται; Θα με πιάσει τρέλα! Όλοι έχουν το ίδιο πρόσωπο. Πού είναι τα χαρακτηριστικά; Δεν πειράζει. Και μια ρυτίδα είναι γοητεία», έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments