Lifestyle

Διονύσης Σχοινάς: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες αλλά εγώ θέλω την Καίτη μου»

Διονύσης Σχοινάς: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες αλλά εγώ θέλω την Καίτη μου»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Kaiti Garbi / Καίτη Γαρμπή

Όσο για τον γιο του και την ενασχόλησή του με το τραγούδι, ανέφερε: «Δεν είναι η καλύτερη δεκαετία για να ασχοληθεί κάποιος με τη μουσική, αλλά δεν μπορώ να κόψω τα όνειρα του παιδιού μου»

Ο Διονύσης Σχοινάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, δήλωσε: «Το 2023 μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση, έγιναν διάφορα πράγματα».

Πρόσθεσε επίσης: «Χάσαμε ανθρώπους, ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει από το κεφάλι μας. Δεν είναι τόσο ευχάριστα τα πράγματα. Θέλω ο κόσμος να περνάει καλά και τα επόμενα χρόνια να έρθει η “άνοιξη”. Η Καίτη δεν δουλεύει από επιλογή φέτος».

Όσο για τον γιο του και την ενασχόλησή του με το τραγούδι, ανέφερε: «Δεν είναι η καλύτερη δεκαετία για να ασχοληθεί κάποιος με τη μουσική, αλλά δεν μπορώ να κόψω τα όνειρα του παιδιού μου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει καλύτερη χροιά στην Ελλάδα από της Καίτης. Για να φτάσεις στην κορυφή, πρέπει να τα δώσεις όλα. Με φλερτάρουν γυναίκες, αλλά ξέρουν πολύ καλά τη στάση μου απέναντί τους. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ το κινητό της Καίτης».

Όταν στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε πώς γίνεται να θέλει ο ένας τον άλλο το ίδιο δυνατά, μετά από 25 χρόνια, απάντησε: «Γίνεται, όταν δεν είσαι όλη τη μέρα μαζί με τον άλλο. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια με τον άλλο, πρέπει να μου λείπεις».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν θεωρούμε δεδομένο τον άλλο και δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Θα πάω στα φιλαράκια μου, θα πάω στην Επίδαυρο και θα κάτσω 2 μέρες μόνος μου και να ψαρέψω. Είναι γκομενικό ακόμα το πράγμα, δεν είναι γάμος. Δόξα τον Θεό, τη θέλω και με θέλει τρελά».

Μετά από 25 χρόνια γάμου η Καίτη Γαρμπή κι ο Διονύσης Σχοινάς παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της σόουμπιζ.

Το ζευγάρι των τραγουδιστών δε χάνει την ευκαιρία να εκφράσει ανοιχτά την αγάπη και τον θαυμασμό του, ο ένας προς τον άλλο.Στο παρελθόν τα σόου που προβάλλονταν στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, έκρυβαν συνήθως μεγάλες εκπλήξεις.

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την πρώτη και φαντασμαγορική τηλεοπτική πρόταση γάμου που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή στο σόου που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments