Lifestyle

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται με την μητέρα των παιδιών – Το νυφικό που θα φορέσει

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται με την μητέρα των παιδιών – Το νυφικό που θα φορέσει

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Giannis Antetokounmpo

Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια σχέσης και πριν από λίγο καιρό, απέκτησε το τρίτο του παιδί. Έχουν δύο γιους και μια κόρη.

Εξαπίνης έπιασε η Μαράια Ρίντλσπρίγκερ τους ακολούθους της στο Instagram, με την ανάρτηση που έκανε το πρωί του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου.

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο δημοσίευσε στο προφίλ της ένα boomerang βίντεο από οίκο με νυφικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ετοιμάζει τον γάμο της με τον άσο του NBA. «Η ζωή τελευταία» γράφει στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Riddlesprigger (@sincerelyymariah)

Από τις πρώτες 2 ώρες της δημοσίευσης, τα σχόλια για τον πιθανό γάμο τους άρχισαν να πέφτουν «βροχή». «Πρώτη Κυρία των Μιλγούκι Μπακς», «Πήγε να ψωνίσει νυφικό», «Μου έφτιαξες τη μέρα» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των ενθουσιασμένων ακολούθων της. Άλλοι της λένε μέχρι και «συγχαρητήρια», παρόλο που η ίδια, ωστόσο, δεν έχει κάνει ξεκάθαρο αν πρόκειται να παντρευτεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια σχέσης και πριν από λίγο καιρό, απέκτησε το τρίτο του παιδί. Έχουν δύο γιους και μια κόρη.

Η Μαράια Ρίντλσπίγκερ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ήταν αθλήτρια του βόλεϊ. Η πόλη καταγωγής της είναι το Φρέσνο της Καλιφόρνια και έπαιζε βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Από εκεί αποφοίτησε το 2013 και όπως φαίνεται το… μικρόβιο του αθλητισμού δεν την αφήνει. Το 2014 άρχισε να εργάζεται σαν ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

‘Εγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την οποία, ωστόσο, κρατούν όσο το δυνατόν μακρύτερα από τα «φώτα».

Το 2021, μέσα από μία σπάνια δημόσια αναφορά στον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, η Μαράια είχε γράψει στο Instagram: «Οι περισσότεροι από εσάς τον γνωρίζετε ως Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, αλλά εγώ τον γνωρίζω απλά ως Γιάννη. Με έχει αγαπήσει, με έχει ωθήσει, με έχει παρηγορήσει και με έχει πονέσει σε τόσες διαφορετικές φάσεις της ζωής μου. Αν δεν ήταν αυτός, κυριολεκτικά δεν θα είχα ολοκληρώσει το έργο μου. STORY TIME… πριν από λίγους μήνες με κατηγόρησε ότι ποτέ δεν ακολούθησα ή δεν ολοκλήρωσα τις επαγγελματικές φιλοδοξίες που είχα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα το πήρα προσωπικά, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, σε κανέναν δεν αρέσει να του φωνάζουν. Χωρίς καν να το γνωρίζει, με προκάλεσε να αντιμετωπίσω ένα ελάττωμα που δεν ήμουν διατεθειμένος να αποδεχτώ. Τα λόγια του είχαν απήχηση σε μένα και είναι ο λόγος που δεν τα παράτησα όταν κουράστηκα, ή όταν βαρέθηκα ή αναλώθηκα στη μητρότητα και τα προσωπικά μου θέματα. Κάθε φορά που ήθελα να κουνήσω τη λευκή σημαία φανταζόμουν την παχιά αξιαγάπητη προφορά του να με προκαλεί να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Γιάννη, σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, που με ενέπνευσες και που απλά είσαι εσύ!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments