Lifestyle

Μπισμπίκης: Χόρεψε ζεμπέκικο του Καρρά στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή [vid]

Μπισμπίκης: Χόρεψε ζεμπέκικο του Καρρά στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: TILESTWRA.COM

Παιδί της νύχτας μια ζωή ο ηθοποιός - Όσο τραγουδούσε ο Γιώργος Σαμπάνης το «Περιττό να σου πω», χόρεψε ξανά ζεϊμπέκικο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πηγαίνει αρκετά συχνά στις live εμφανίσεις της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή και έχει γίνει πολλές φορές viral στα social media, από τα ζεϊμπέκικα που χορεύει.

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, ο ηθοποιός ήταν στο κέντρο που τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Την ώρα ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν στην πίστα και έλεγε το «Περιττό να σου πω» του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Βασίλης Μπισμπίκης σηκώθηκε και χόρεψε ξανά ζεϊμπέκικο.

Θαμώνες τον κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και ανάρτησαν τα κλιπ στο TikTok.

@sotirisfrantzisofficial Α ρε Βασίληηηη αξία 😅🤟🏻 #votanikos #foryou #fy #bisbikis #vandi #despinavandi #sampanis #sabanis #athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Sotiris Frantzis

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Καρράς είχαν μεγάλη φιλία και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συντετριμμένη στην ταφή του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης τη συνόδεψε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι δήλωσε στη συνέντευξή του

Σε συνέντευξή του στη LIFO ανέφερε πως, όταν ήρθε από το Λουτράκι στην Αθήνα ήταν άφραγκος και επιρρεπής στις καταχρήσεις. «Και μέσα στις μεγάλες ταλαιπωρίες που πέρναγα με μάζευαν κυριολεκτικά οι πουτάνες και οι τρανς και με φρόντιζαν. Ζούσα στην Ομόνοια, σε ένα ξενοδοχείο, και ήμουνα συγκάτοικός τους. Όταν είχε κρύο με βοηθούσαν πάρα πολύ, μου άνοιγαν τα μπουρδέλα και καθόμουνα στις σόμπες με τις τσατσάδες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Οι εμπειρίες του αυτές εκφράστηκαν μοναδικά στην παράσταση «Κόκκινα Φανάρια».

Μιλώντας στον Θεοδόση Μίχο και στο The Magazine, αποκάλυψε πως για να τα βγάλει πέρα οικονομικά όσο ζούσε στη γενέτειρά του, το Λουτράκι, δούλευε ως κρουπιέρης στο καζίνο, για τρία χρόνια. Την ίδια περίοδο, σε μια ερασιτεχνική παράσταση, τον ανακάλυψε ο Τάσος Ρούσσος, διευθυντής της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και του είπε: «παιδί μου εσύ πρέπει να ασχοληθείς πιο σοβαρά με αυτό, έχεις ταλέντο».

Έχει επίσης δουλέψει για να βγάλει τα προς το ζην ως μπάρμαν και σερβιτόρος, κατά καιρούς.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μπισμπίκης αποκάλυψε και πόσο ατίθαση ήταν η εφηβεία του. «Με είχαν διώξει από το σχολείο στην Γ’ Γυμνασίου, μόνο πολιτικά διάβαζα, Μπακούνιν και τέτοια, έλεγα ότι το σχολείο προσπαθεί να ελέγξει τη σκέψη μου, ξέρεις πώς πάει, καταλήψεις το ’91 και τα ρέστα. […]».

«Άκουγα Sex Pistols, ήμουν πανκ με ένα μπλε λοφίο στο κεφάλι, φορούσα σκουλαρίκια και είχα τατουάζ. Με λίγα λόγια ήμουν δακτυλοδεικτούμενος και γεμάτος οργή. Μου άρεσε από τότε να προκαλώ», έχει δηλώσει σχετικά σε συνέντευξη στο Αθηνόραμα.

Για την γνωριμία του με το Εθνικό έχει πει: «Πήγα στο Εθνικό, αλλά δεν μπορούσα να μπω χωρίς απολυτήριο λυκείου, δεν είχα τελειώσει το σχολείο. Τότε δεν υπήρχαν κιόλας τα “εξαιρετικά ταλέντα” στο Εθνικό. Πέρασα όμως από τα “εξαιρετικά ταλέντα” του Υπουργείου Πολιτισμού σε ιδιωτικές σχολές κι επειδή δεν είχα φράγκο, πήγα στην πιο φθηνή, τη σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα στα Εξάρχεια».

Ο ίδιος πάντως, χρωστάει πολλά στην Πέμυ Ζούνη. Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα Αποκαλύψεις: «Η μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε όμως ήταν ο ρόλος του Στάνλεϊ Κοβάλσκι στο Λεωφορείο ο πόθος όπου έπαιξα στο πλευρό της Πέμης Ζούνη, στο ΚΘΒΕ. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα, πήραν διαφορετική τροπή στην καριέρα μου. Η Πέμη Ζούνη είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ στην πορεία μου. Προσωπικά αισθάνομαι ότι της χρωστάω πάρα πολλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments