Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε για την πρώτη της εγκυμοσύνη – «Να σκουπίσω τα δάκρυά μου»

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε για την πρώτη της εγκυμοσύνη – «Να σκουπίσω τα δάκρυά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Χαμογέλα και πάλι!

Το ήξερε μόνο η μάνα μου, ο Θοδωρής και ο μπαμπάς μου

Τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που άφησαν εποχή, παρουσίασαν στο Χαμογέλα και πάλι και σε ένα από αυτά, συμμετείχε η Σίσσυ Χρηστίδου, όταν με την παρέα του «Όμορφου κόσμου», είχαν γιορτάσει, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Η παρουσιάστρια, πίσω από το εορταστικό ρεβεγιόν είχε μια δικιά της γλυκιά ιστορία, την οποία μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό στον «αέρα» της εκπομπής της, το πρωί του Σαββάτου 30/12.

«Είμαστε εκεί στη Δράμα της Ονειρούπολης, που ο Γρηγόρης είχε μια σχέση πολύ δυνατή μαζί τους και πηγαίναμε κάθε χρόνο εκείνη την περίοδο και κάναμε εκεί τις εκπομπές… Συγκινούμαι πολύ που βλέπω αυτά τα πλάνα, γιατί δεν τα έχω ξαναδεί. Στην εκπομπή αυτή, είναι τα Χριστούγεννα του 2007, έχω μάθει την προηγούμενη ημέρα ότι είμαι έγκυος στον Φίλιππο.

Έχω πάρει τη μάνα μου, της έχω πει ότι είμαι έγκυος, πηγαίνουμε στη Δράμα, κάνουμε την εκπομπή, έρχονται οι γονείς μου καθυστερημένα, οπότε δεν έχω προλάβει να τους δω πιο πριν, αλλά έχουν την πληροφορία… Με τον μπαμπά μου δεν έχω μιλήσει, αλλά κοιταζόμαστε και ξέρω ότι ξέρει, και είναι από κάτω και μου κάνει νοήματα η μάνα μου “μην κουνιέσαι, φτάνει, φτάνει, ήσυχα”. Το ήξερε μόνο η μάνα μου, ο Θοδωρής και ο μπαμπάς μου. Τώρα είδα τα πλάνα και συγκινήθηκα πολύ, γιατί δεν έχω τέτοιο αρχείο. Πάμε σε διαφημίσεις να σκουπίσουμε τα δάκρυα», αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments