Lifestyle

Δύσκολες στιγμές για την Αγγελική Ηλιάδη: Η γιαγιά της Καίτη Γκρέυ δεν την αναγνωρίζει – Έχει αναλαμπές…»

Δύσκολες στιγμές για την Αγγελική Ηλιάδη: Η γιαγιά της Καίτη Γκρέυ δεν την αναγνωρίζει – Έχει αναλαμπές…»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ SKAI TV / Show Γειά σου

Η τραγουδίστρια μίλησε για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της

Για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, η οποία πάσχει από μερική άνοια, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν στη Φάρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

«Δυστυχώς ό,τι γνωρίζετε. Η υγεία της είναι σε μια δεδομένη φάση. Δεν με αναγνωρίζει… Είναι δύσκολο όταν ένας άνθρωπός μας φτάνει σε αυτό το σημείο. Έχει αναλαμπές, όσοι γνωρίζουν από αυτή την κατάσταση, καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολο. Βλέπεις τον άνθρωπό σου να είναι έτσι. Δυστυχώς είναι η φυσική εξέλιξη, έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν έτσι… Είναι λυπηρό», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στον μπαμπά της, εξομολογήθηκε: «Από την άλλη, ο μπαμπάς μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Εκείνο το διάστημα, πριν φύγω για την Φάρμα έφερα τον μπαμπά μου σπίτι, σιγουρεύτηκα ότι είναι καλά και μετά μπήκα στο παιχνίδι. Άλλαξε απότομα η κατάσταση της υγείας του και μετά από λίγο τον χάσαμε. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Δεν αντέχω να ταλαιπωριούνται οι άνθρωποι πριν φύγουν. Καλύτερα να γίνει ξαφνικά…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments