Lifestyle

Νεκρός ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου – Πνίγηκε κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος

Νεκρός ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου – Πνίγηκε κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος

Πηγή Φωτογραφίας: radiokalloni.gr

Δύσκολες ώρες περνά ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς ο αδερφός του Νίκος, που ήταν ψαράς, πνίγηκε ενώ είχε πάει για ψαροντούφεκο στην Λήμνο.

Στον αδερφό του Στέλιου Ρόκκου ανήκει το άψυχο σώμα του άνδρα που ανεσύρθη στη Λήμνο, το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Ρόκκος πνίγηκε στη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος και η σορός του εντοπίστηκε, λίγο πριν από τις 11 το βράδι στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά. Ο αδερφός του τραγουδιστή, φαίνεται πως είχε ιδιαίτερη αγάπη στη θάλασσα. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, στις 18 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Ρόκκος είχε αναρτήσει στο Facebook προφίλ του, μια σειρά από φωτογραφίες, όπου έδειχνε το καΐκι του. Στην λεζάντα έγραψε «έτοιμος».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μακεδονία, ο 50χρονος, ο οποίος ήταν ψαροντουφεκάς, αγνοείτο εδώ και πολλές ώρες. Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Σε συμπαράσταση προς τον αδελφό του και τραγουδιστή, το κέντρο όπου τραγουδάει ο τελευταίος, το Barbarella, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα: «Στη δύσκολη αυτή στιγμή, όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο».

Λόγω του τραγικού συμβάντος, ο τραγουδιστής έπρεπε να μεταβεί στη Λήμνο και το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν, δεν έμεινε ανοιχτό το βράδυ του Σαββάτου. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι άλλη μια απώλεια είχε βιώσει η οικογένεια, όταν το 2021 είχε φύγει από τη ζωή και ο άλλος αδεφός του Στέλιου Ρόκκου.

Τον αποχαιρετούν οι φίλοι του από το νησί Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου, φίλοι του και άνθρωποι που τον γνώριζαν από το νησί, τον αποχαιρέτησαν στο Facebook. «Αδύνατο να το πιστέψω… Καλό ταξίδι φιλαράκι μου» έγραψε ένας άνδρας. «Εκείνα τα υπέροχα καλοκαίρια στο νησί ξεμακραίνουν τόσο πολύ και γίνονται θολά, μια μακρινή ανάμνηση. Καλό ταξίδι Νίκο δώσε φιλιά σε όλα τα φιλαράκια εκεί πάνω» του έγραψε με τη σειρά της, μια φίλη του.Παρά τη φήμη του ονόματός του, ο Νίκος Ρόκκος φαίνεται πως είχε μια διαφορετική ζωή από τον αδερφό του, Στέλιο. Ο ίδιος ασχολούνταν με τη θάλασσα για χρόνια, ενώ όπως φαίνεται μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, έτρεφε μεγάλη αγάπη και στα άλογα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments